Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Extralingo

Extralingo

Bedrijfsnaam Extralingo
KvK Nummer 69857652
Website www.extralingo.com
Beschrijving onderneming De Booking.com voor taalcursussen in het buitenland.
Naam innovatie Extralingo
Beschrijving innovatie We zijn een boekingsplatform die het totaal aanbod in de markt van taalscholen en haar producten aanbiedt. Marktinzicht en transparantie gecreƫerd in een traditionele markt samenhangend met alle hedendaagse online verwachtingen. Direct boekbaar/online betalingen/veilig op reis etc.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie We breken de markt open door middel van digitale innovatie. Hierdoor worden "taalreizen" toegankelijker voor de consument. Tezamen met onze marketing effort proberen we de taalreisindustrie daarnaast een hippe image te geven.
Bijdrage aan een betere wereld Taal verbindt en is het sterkste communicatiemiddel. De beste manier om een vreemde taal te leren is op een kwalitatieve taalschool in het buitenland. Dompel je onder in de taal en ervaar de cultuur. Het is niet alleen de taalcursus, maar de totale ervaring. Een taalcursus is vrienden maken, de stad beleven en jezelf bekend maken met wat de taal, cultuur en de inwoners te bieden hebben.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het fenomeen online marketplace is een bestaand begrip dat we toepassen in een niche markt waar dat nog niet wordt bestaat.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact