Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Expivi

Expivi 3D configurator

Bedrijfsnaam Expivi
KvK Nummer 68892462
Website www.expivi.com
Beschrijving onderneming Na jaren in de game development actief te zijn geweest, besloten Babak Mirzaie en Siamak Mirzaie de krachten te bundelen met Jur Rademakers en samen Expivi op te richten. Dit gebeurde na het bouwen van een vastgoed 3D configurator dat was verbonden met Revit. Hieruit bleek dat er nog geen platform voor product configuratie bestond. Daardoor werd besloten om de 3D visualisatie techniek te introduceren in de e-commerce wereld, met als doel om de customer journey en online winkelervaring te revolutioneren! Sinds 2017 is Expivi al meerdere keren genomineerd voor- en heeft al meerdere awards gewonnen!
Naam innovatie Expivi 3D configurator
Beschrijving innovatie Expivi’s platform biedt automatisch gegenereerde 3D en AR visualisaties voor de e-commerce industrie. Hiermee wordt 3D en AR beschikbaar voor alle webshops, zonder dat het nodig is om te investeren in tijdrovende, technische en dure implementaties. Met Expivi’s 3D product configurator kan ieder product in 3D, AR en VR getoond worden. Klanten kunnen door de 3D product configurator online producten customizen (aanpassingen maken in bijv. kleuren, afmetingen en materialen) en meteen de resultaten en prijsopgave, in realtime, te zien krijgen. Dit werkt in iedere browser, zonder enige plugins of downloads nodig te hebben.
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=4SnA1ZVh...
Noodzaak en belang van deze innovatie "Het aantal retouren is voor de e-commerce industrie een duur probleem. Expivi neemt een groot deel van deze kosten weg, doordat klanten exact te zien krijgen wat ze bestellen en dus ook ontvangen - er zijn dus geen (vervelende) verrassingen!
De 3D configurator zorgt voor een heldere communicatie naar de klant toe, verbetert de customer experience en zorgt voor een boost in online sales! "
Bijdrage aan een betere wereld "De 3D product configurator van Expivi die bruikbaar is voor 3D, AR en VR beïnvloedt de manier van leven, door het gebruiksgemak. Alles kan op deze manier gevisualiseerd worden, waardoor klanten exact weten wat ze kunnen verwachten en niet voor verrassingen komen te staan bij levering van de producten (en deze vervolgens retour te willen sturen). Wanneer producten op maat gemaakt worden en deze worden om wat voor reden dan ook teruggestuurd worden, kunnen deze hoogstwaarschijnlijk niet meer verkocht worden, wat natuurlijk zonde en niet bepaald milieuvriendelijk is! Dat probleem wordt hiermee opgelost. Daarnaast worden retourkosten verminderd, tijd wordt bespaard en er hoeven minder auto’s te rijden om de pakketjes op en neer te brengen!
Deze manier is daarom niet alleen beter voor de klant, maar ook voor de leverancier en het milieu!"
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Expivi biedt een SaaS oplossing en gebruikt de originele producttekeningen voor alle benodigde informatie. Door een enkel platform te bieden dat werkt met ieder soort product en eigen techniek te combineren met de kracht van browsers en de cloud om configuraties in 3D te bouwen en visualiseren worden kosten en beperkingen van conventionele configuraties weggenomen. Daarnaast voegt Expivi flexibiliteit toe, doordat op elk moment elementen toegevoegd of verwijderd kunnen worden en je dus niet vast zit in de rendering.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact