Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

EigenEnergie.net

MyEnergySkin

Bedrijfsnaam EigenEnergie.net
KvK Nummer 55569447
Website www.eigenenergie.net
Beschrijving onderneming Eigenenergie.net heeft als doel bedrijven, woningcorporaties en particulieren zo veel en zo snel mogelijk energieneutraal te laten functioneren. Hiertoe kopen wij wereldwijd de beste producten in, ontwikkelen we in partnerschap innovatieve producten en installeren we hoogwaardige systemen die geschikt zijn om over een lange periode energie op te wekken.
Naam innovatie MyEnergySkin
Beschrijving innovatie Het opwekken van duurzame energie kan ook mooi zijn! MyEnergySkin stelt architecten en bouwers in staat om de gevel om te vormen tot één grote zonnemodule met een eigen uitstraling die één geïntegreerd onderdeel wordt van het totale gebouw. Door middel van het toevoegen van een eigen print en/of structuur aan het glas kunnen spectaculaire façades ontworpen worden die ook energie opleveren.
Website innovatie www.myenergyskin.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Architecten hoeven geen concessie meer aan hun design van gevels/gebouwen te doen met onze innovatie.
Bijdrage aan een betere wereld CO2 uitstoot reductie.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het kleuren van zonnepanelen is al iets breder dan alleen bij ons verkrijgbaar maar wij zijn de allereerste die daar ook nog structuurglas aan toevoegen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact