Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Effectus-HR

Neuropsychologie en data

Bedrijfsnaam Effectus-HR
KvK Nummer 65221877
Website www.effectus-hr.nl
Beschrijving onderneming Werving en selectiebureau
Naam innovatie Neuropsychologie en data
Beschrijving innovatie Door data te combineren met principes uit de neuropsychologie zijn wij in staat om onze wervingsinstrumenten zo aan te passen dat ons sollicitatiepercentage met meer dan 300% is gestegen.

Een simpel voorbeeld is dat wij exact weten welke manier van schrijven van een tekst meer sollicitaties oplevert per branche, regio, geslacht en leeftijdcategorie. Maar ook kunnen wij constateren welke potentiƫle kandidaten een verhoogde interesse in een bepaalde functie hebben waardoor wij onze wervingsactiviteiten op deze doelgroep kunnen focussen. Dit scheelt uiteindelijk tijd, geld en levert betere kandidaten op voor onze opdrachtgevers.

Hiernaast weten wij op welk moment van de kandidatenreis wij impact kunnen uitoefenen en meten wij het effect van de acties die wij doen.
Website innovatie vacatures.effectus-hr.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie De markt van werving en selectie is een competitieve markt, die in grote mate verdeeld is over de grote partijen. Het is ons in Noord Nederland gelukt om binnen 4 jaar een groot marktaandeel te veroveren van de grote partijen.

Doordat wij steeds meer data hebben lukt het ons om steeds sneller verbeteringen door te voeren in onze processen en werkwijzes waardoor wij steeds meer afstand nemen van onze concurrentie.
Bijdrage aan een betere wereld In de huidige markt worden bedrijven beperkt in hun groeimogelijkheden door krapte op de arbeidsmarkt. Wij helpen bedrijven bij deze problematiek, waardoor zij door kunnen groeien en sterker bedrijven versterkt worden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Data en neuropsychologie zijn op zich niet nieuw, maar de combinatie van deze twee in recruitment is volledig nieuw. Wij testen onze propositie bij de grootste bedrijven van Nederland (Heineken, Coolblue, etc) en deze kennen de mate waarin wij dit doorvoeren niet.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact