Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

ENJOJ

ENJOJ App

Bedrijfsnaam ENJOJ
KvK Nummer 67423671
Website https://zakelijk.enjoj.nl/
Beschrijving onderneming ENJOJ is een softwarebedrijf dat geloof in samenwerken.
Naam innovatie ENJOJ App
Beschrijving innovatie ENJOJ is één app waarbinnen iedere organisatie zijn eigen app krijgt.

We zijn hier in 2017 mee gestart, live gegaan juni 2018 en momenteel naast 32 ziekenhuizen, gemeentes, ProRail ook meer dan 1000 mkb`ers aan ons verbonden.

Met de app ENJOJ heb je aan één app genoeg in je gemeente. Vanuit huis je wachttijd inzien in het ziekenhuis, eten bestellen bij je favoriete cafetaria, in de trein tijdschriften lezen, autostatus volgen bij de autodealer, personal shopper boeken bij de kledingzaak tot gepersonaliseerde en locatie gerichten vragen ontvangen van de gemeente waar je als burger ingeschreven bent.

Voor deelnemende organisaties is ENJOJ bijzonder krachtig. Voor onze meer dan 1.000 klanten zorgen wij dat er een mobiele verbinding ontstaat met hun doelgroep. Gedownload bij de bakker om met ENJOJ te sparen, betekent voor het ziekenhuis dat ze, wanneer ik patiënt wordt, kunnen informeren / met me communiceren via de mobiele telefoon.
Website innovatie https://zakelijk.enjoj.nl/website/animat...
Noodzaak en belang van deze innovatie Zorg en overheid: Met ENJOJ zijn deze instellingen instaat om veel meer patiënten te bereiken, ze goed te informeren met hen te communiceren.

MKB'ers: Door de vele functionaliteiten van ENJOJ, zien we dat we ondernemers een boost geven op online gebied, dat uit zich in meer omzet en op onderscheidende wijze online dienstverlening aanbieden.
Bijdrage aan een betere wereld We verbinden organisaties met hun doelgroep. Vanuit deze verbinding communiceren organisaties met hun doelgroep.

Communicatie is in mijn optiek de belangrijkste eerste stap in het verbeteren van de wereld.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel ENJOJ is één app waarmee je alles in je gemeente kan regelen. Dat is uniek en volgens gemeentes, ondernemers en zorginstellingen zeer origineel en waardevol.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact