Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

E-waste Arcades

E-waste Arcades

Bedrijfsnaam E-waste Arcades
KvK Nummer 66300649
Website www.ewastearcades.nl
Beschrijving onderneming E-waste Arcades helpt afval scheiden leuk te maken. Dat doen we met toffe producten, activatie en maatwerk.
Zo maken we onder andere spelcomputer kasten van afgedankte elektronica. Deze spelcomputerkasten belonen je met games voor het scheiden van je afval.
Naam innovatie E-waste Arcades
Beschrijving innovatie E-waste Arcades gebruikt toffe producten en design om afval scheiden leuk te maken. Ook verzorgt E-waste Arcades campagnes en activatie voor onderwijs en bedrijfsleven om aandacht te vragen voor circulaire economie en juist afval scheiden. Onze producten worden waar mogelijk ook gemaakt van hergebruikte materialen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie E-waste Arcades heeft een enorm bereik. Zo doen we campagnes in samenwerking met NS op stations, in samenwerking met KPN en KNSB bij schaatsevents en steeds meer in de festival en evenementenbranche. Maar ook verzorgen we veel challenges bij onderwijsinstellingen en bedrijven. Zo laten we overal zien dat afvalscheiden beter en leuker kan en met erg mooie resultaten.
Bijdrage aan een betere wereld Door afval beter te scheiden krijgen we schonere stromen die beter hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Door dit op een leuke actieve manier aan te pakken bereiken we bovendien veel mensen en genereren we bewustwording die leidt tot gedragsverbetering.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De technieken die we gebruiken zijn uniek. Zo zijn we uniek in het feit dat wij ludiek design combineren met afval scheiden. Dit blijft hangen bij mensen en maakt impact.
We hebben onder andere sensoren ontwikkelt voor het innemen van mobiele telefoons in onze spelcomputer kasten. Maar ook onze producten voor op festivals maken afval scheiden leuk door te belonen met grappige geluidsfragmenten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact