Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Dockbite BV

SMURFIT KAPPA 3D-DISPLAYCONFIGURATOR

Bedrijfsnaam Dockbite BV
KvK Nummer 64320235
Website www.dockbite.nl
Beschrijving onderneming Dockbite bouwt online oplossingen voor bedrijven die verder denken dan vandaag. Met het gebruik van slimme development tools en artificial intelligence bouwen we intuïtieve applicaties voor bedrijven, zoals Randstad Groep, NUON, Smurfit Kappa Group en AenC Groep. We beantwoorden hiermee niet alleen de vraag van nu, we onderzoeken ook de vragen van morgen.

Het resultaat is meer dan een efficiëntere werkwijze of procesmatige denkwijze. Onze tools geven je een onmisbaar inzicht in jouw data. Slimme apps en dashboards die je een voorsprong geven op de markt. Ongeacht je industrie.
Naam innovatie SMURFIT KAPPA 3D-DISPLAYCONFIGURATOR
Beschrijving innovatie Smurfit Kappa is wereldspeler in recyclebare verpakkingen. We realiseerden een slimme 3D-displayconfigurator voor het ontwerpproces van displays. Door de koppeling van inkoopdata aan de digitale producten, blijven partijen ook na de final-versie partijen smooth communiceren.
Website innovatie https://dockbite.nl/portfolio/smurfit-ka...
Noodzaak en belang van deze innovatie Doordat de configurator cloud-based is, kunnen partijen vanuit diverse locaties aan hetzelfde product werken. Dat zorgt ervoor dat beide partijen (studio en brandmanager) continue betrokken blijven bij de invulling van de display.

Door de co-packers manual mee te nemen in de functionaliteit van de configurator, wordt de continuïteit van de dialoog tussen partijen gewaarborgd. Het digitale proces is gestroomlijnder en levert tegelijkertijd een tijdswinst op voor de studio en de klant van ten minste 30 procent.
Bijdrage aan een betere wereld n.v.t
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De wereld van 3D staat ver weg van de huidige eindgebruiker. Om deze twee werelden samen te brengen hebben wij met de technieken van nu en morgen een platform ontwikkeld wat de onderlinge informatie uitwisseling en communicatie vereenvoudigd.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact