Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

Divitel

Intelligent Analytics Solution

Bedrijfsnaam Divitel
KvK Nummer 08215467
Website divitel.com
Beschrijving onderneming Al zo'n 20 jaar is Divitel een van 's werelds meest toonaangevende systeem integratoren voor video en TV. In de laatste jaren uit zich dat voornamelijk in projecten waarbij zij de digitale transformatie van video delivery systemen faciliteert voor TV operator, broadcasters en content eigenaren wereldwijd.
Naam innovatie Intelligent Analytics Solution
Beschrijving innovatie Wij zijn de eerste parij in onze industrie die een combinatie van technologieen integreert (zoals bijvoorbeeld artificial intelligence en machine learning) om efficient om te gaan met video service data. De video service wordt daarmee in staat gesteld om fouten snel op te sporen en te repareren en op den duur zelfs fouten te voorkomen. Daarmee worden kosten van customer service bespaard en wordt eindklant loyaliteit bevorderd. De oplossing wordt op maat toegepast op basis van specifieke situatie van de klant.
Website innovatie https://divitel.com/solutions/operators-...
Noodzaak en belang van deze innovatie De kwaliteit van video wordt voor kabel operators en internet service providers steeds belangrijker , immers de eindconsument kijkt steeds meer video via internet. Wil je je eindklant tevreden houden dan zul je ervoor moeten zorgen dat jouw eindklant op elk moment en op elke device video kan kijken zij het via YouTube, via Netflix of gewoon via traditionele televisie. De video moet van uitstekende kwaliteit zijn en om dat te bewerkstelligen zul je je operatie zo efficient mogelijk inmoeten inrichten. Onze Intelligent Analytics solution stelt ze daartoe in staat.
Bijdrage aan een betere wereld Een wereld waarin je thuis, onderweg of waar dan ook kunt genieten van uitstekende video. Ontspannen en genieten van het leven.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de eersten in onze industrie die deze cutting-edge technologie zoals artificial intelligence inzet ten behoeve van het video leverings proces

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact