Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Delarange Cosmetics BV

Hannah Body Shield SPF 50

Bedrijfsnaam Delarange Cosmetics BV
KvK Nummer 39049596
Website www.delarange.nl
Beschrijving onderneming Delarange Cosmetics BV in Zeewolde (100+ medewerkers) creëert, ontwikkelt en produceert hoogwaardige verzorgende cosmetica en medische hulpmiddelen voor de nationale en internationale markt. Een gezonde en mooie huid is ècht onze passie. Productcategorieën waar sterk onze focus op ligt zijn Skin care, Sun care, Body care, Hairstyling en Lip care. Verrassende concepten worden ontwikkeld door ons ervaren R&D team op basis van innovatieve ingrediënten en een intensief co-creatie proces met de klanten. Delarange Cosmetics verzorgt het gehele traject vanaf ontwikkelen tot produceren van een nieuw product voor haar toonaangevende opdrachtgevers, van concept tot merkenbeleid. Delarange Cosmetics is gevestigd in Zeewolde. Wij zijn een gezonde en solide onderneming met een open en informele werksfeer. Er wordt met elkaar vol ambitie en enthousiasme gewerkt aan toegevoegde waarde en groei van de organisatie.
Naam innovatie Hannah Body Shield SPF 50
Beschrijving innovatie De Hannah Body Shield SPF 50 is opgebouwd uit de meest hoogwaardige, stabiele en breedsprectrum UV-beschermings mechanismen. Deze unieke mix aan UV-filters zorgt voor een hoge mate van bescherming tegen zowel UVB als UVA straling. Het product adsorbeert en reflecteert UV straling over een zeer breed spectrum. Door het gebruik van zeer stabiele UV-filters wordt de huid langdurig beschermd. Verbranding en versnelde huid veroudering wordt hierdoor actief tegen gegaan. Naast bescherming biedt de Body Shield SPF 50 ook verzorging door de huid te voeden met ingrediënten welke de vochtbalans van de huid op peil houden en de huid beschermen tegen vroegtijdige huid veroudering.
Website innovatie https://hannah.nl/over-hannah/nieuws/201...
Noodzaak en belang van deze innovatie Met het op de markt brengen van deze unieke formulering onderscheiden we ons van vele andere merken welke zonbeschermingsproducten op de markt zetten met minder stabiele en breed sprectrum UV-filters. Wij als Delarange gunnen iedereen een gezonde huid en dragen op deze manier ons steentje bij aan ons maatschappelijke probleem omtrent zonbeschadiging. Hannah is tijdens de week van het huidfonds een actie gestart waarbij alle kinderdagverblijven een gratis Hannah Body Shield SPF 50 kunnen ontvangen.
Bijdrage aan een betere wereld De Hannah Body Shield SPF 50 beschermd tegen de bekende schadelijke invloeden van UV-licht, met het op de markt brengen van dit product hopen we het ontwikkelen van de grote groep (huid)kanker patiënten te kunnen verkleinen. Dit product bevat geen ingrediënten waarvan bekend is dat ze het koraal aantasten zoals Oxybenzone. Ook is de Hannah Body Shield SPF 50 volledig vegan.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De markt staat overvol met zonbeschermings producten, het is moeilijk voor de consument te bepalen wat de juiste producten zijn. Tijdens de ontwikkeling van de Hannah Body Shield SPF 50 hebben we enkel gebruik gemaakt van de nieuwste technieken op het gebied van UV-bescherming.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact