Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

Debiteuren Service Internationaal BV

Telefonisch debiteurenbeheer

Bedrijfsnaam Debiteuren Service Internationaal BV
KvK Nummer 08167042
Website www.debiservice.nl
Beschrijving onderneming Wij ontzorgen de ondernemer door het debiteurenbeheer uit handen te nemen. De ondernemer kan doen waar hij goed in is en wij zorgen dat het geld op de rekening komt.
Naam innovatie Telefonisch debiteurenbeheer
Beschrijving innovatie Doordat Debiservice de debiteurenadministratie overneemt, wordt voor de klant inzichtelijk waar de pijnpunten van hun administratie liggen. Daarmee is het voordeel van de samenwerking tweeledig: de klant krijgt sneller zijn geld binnen en de interne administratie van de klant wordt overzichtelijker. In deze gevallen treedt DebiService op als adviseur voor de ondernemer om de interne processen nog beter te stroomlijnen.
Website innovatie www.debiservice.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Wanneer debiteuren niet op tijd betalen kan een goede cashflow van een bedrijf soms gevaar lopen. Door het saldo van de debiteuren te verminderen kan de ondernemer profiteren van de voordelen van voldoende liquiditeit beschikbaar hebben. Denk bijvoorbeeld aan het eerder kunnen betalen van leveranciers of aan het investeren in de groei van het bedrijf.
Bijdrage aan een betere wereld Door het verhogen van werkkapitaal kan de ondernemer zelfstandiger ondernemen en is het goed voor een betere economie dus betere wereld. Ook bellen wij en dat scheelt een hoop papier en inkt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Debiservice belt uit naam van de klant. De debiteuren denken dan ook dat wij gewoon werkzaam zijn bij de klant en zien ons niet als externe partij.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact