Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

De Socialbox

Offline innovation

Bedrijfsnaam De Socialbox
KvK Nummer 69320535
Website www.desocialbox.nl
Beschrijving onderneming De Socialbox is een product dat uitnodigt je telefoon even weg te leggen. Om in contact te komen met jezelf of met een ander.
Naam innovatie Offline innovation
Beschrijving innovatie Het is een tegenbeweging, een statementproduct. Wij geloven in rust, ambacht, tijd en eenvoud. Vanuit die kwaliteiten ontstaat innovatie. Wij zijn een innovatie waardoor anderen kunnen innoveren.
Website innovatie www.desocialbox.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze impact is dat we nu 200 boxen verkocht hebben en 1 duurzaam partner hebben mogen ontvangen. Deze partner (Zwier Amsterdam) gaat ons product verweven in haar dienstverlening. Offline genieten. Nog geen grootse impact maar we zijn aan het bouwen. Zo zijn we bezig met het ontwikkelen van een business variant en proberen we de massa te bereiken door instapproduct te ontwikkelen.
Bijdrage aan een betere wereld De technologie leidt af. Teveel afleiding betekent dat aandacht vervliegt. Aandacht is nodig om te innoveren. Duurzaam te innoveren. Wij krijgen reacties door het hele land. "Met de Socialbox voel ik de rust echt even aandacht te geven aan mezelf, mijn werk en aan anderen."
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel We zijn uniek in Nederland. Er is geen ander bedrijf met hetzelfde product.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact