Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

De Beer Innovations (nu nog genaamd: Asfra BV)

Puck Keysafe - SKG** Sleutelkuis

Bedrijfsnaam De Beer Innovations (nu nog genaamd: Asfra BV)
KvK Nummer 09047325
Website www.debeergroup.com
Beschrijving onderneming De Beer Innovations is de ‘conceptenfabriek’ van de De Beer Groep. De Beer Groep is een maakbedrijf met hoofdvestiging in Barneveld en 3 fabrieken in Duitsland. De Beer is voornamelijk actief in de sanitair- en kunststofindustrie.
Binnen De Beer Innovations worden concepten en innovaties ontwikkeld, die niet persé binnen de kernmarkten van De Beer passen, maar te leuk of goed zijn om te laten liggen.
Naam innovatie Puck Keysafe - SKG** Sleutelkuis
Beschrijving innovatie Puck Keysafe is de eerste en momenteel enige door SKG goedgekeurde mechanische sleutelkluis met codecombinatie. Puck biedt op een veilige manier toegang tot woningen van patiënten in de thuiszorg of in combinatie met personenalarmering.
Website innovatie www.puck-keysafe.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Jaarlijks wordt zo’n 1000 keer ingebroken door het openbreken van onveilige sleutelkuisjes. In bijna de helft van de gevallen kwam daarbij de bewoner oog in oog te staan met de overvaller en in ongeveer een kwart van de gevallen werd daarbij fysiek geweld gebruikt.
Naar schatting zijn er in Nederland tussen de 150.000 en 200.000 onveilige sleutelkluisjes in omloop, die grotendeels binnen 5 tot 10 secondes op te breken zijn.
Deze problematiek veroorzaakt al ruim 10 jaar koppijn bij zorgaanbieders, patiënten en politiek. Maar er was tot de komst van Puck geen geschikt alternatief voor deze onwenselijke situatie.
De veilige Puck sleutelkluis biedt thuiszorgaanbieders de efficiëntie die zij hard nodig hebben, maar tegelijkertijd de veiligheid die een patiënt mag verwachten. Deze combinatie is uniek en heeft nu al een grote impact op de markt: het jarenlange hoofdpijndossier is hiermee opgelost en alle relevante aanbieders adviseren Puck Keysafe aan hun klanten.
Bijdrage aan een betere wereld De veiligheid van kwetsbare zorgpatiënten wordt door onveilige sleutelkluizen bedreigd. Ons doel is om laffe inbraken via sleutelkluizen tot het verleden te laten behoren.
Puck Keysafe biedt exact dezelfde werking als traditionele sleutelkluizen, maar dan niet open te breken. Op het moment van schrijven, zijn er ruim 10.000 Puck sleutelkluizen in Nederland in gebruik. En ons is geen enkel geval van inbraak via een Puck bekend.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Puck is het resultaat van bijna 5 jaar ontwikkeling en is 100% innovatief en origineel.
De gehele opbouw van het product wijkt af van alles wat er tot dan toe bestond, omdat wij geen scharnierpunt hebben, maar een bajonet-sluiting. Daarnaast heeft Puck een unieke (gepatenteerde) techniek, waarbij de code tijdens het opendraaien automatisch op 0-0-0-0 terugspringt.
Mede door deze innovaties is Puck de eerste en op dit moment enige mechanische codekluis die door SKG gecertificeerd is.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact