Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Data Fanatics

Leadportal

Bedrijfsnaam Data Fanatics
KvK Nummer 68084455
Website www.datafanatics.nl
Beschrijving onderneming Data Fanatics is een data driven performance based lead generation bureau gevestigd in Eindhoven. Doormiddel van diverse online marketing kanalen bouwen wij online maatwerk customer journeys voor de ideale klantreis welke resulteert in hoogwaardige (sales) leads.
Naam innovatie Leadportal
Beschrijving innovatie Alle data zit in losse systemen, Facebook, Google en andere platformen waarop wij inkopen. Laat staan dat alle partners waar wij mee werken online alles 24/7 online op orde hebben.

Data Fanatics heeft het eigen leadportal ontwikkelt waarbij alles samen komt voor optimale integratie van bedrijfsprocessen.

In dit portal zit het team van Data Fanatics en zijn alle bedrijfsprocessen geautomatiseerd van het registeren van een nieuwe afnemer door de afnemer zelf, van het keuren van de leads, het kwaliteitsmanagement tot de leveranciers.

Dit met maar 1 reden, alles wat je meer dan twee keer moet doen kun je automatiseren door techniek.

We halen alle data naar een plek, zetten deze om naar een standaard en hebben hier alle vitale processen aan gekoppeld. Want bij online is er een risico, geen systeem met een centrale waarheid.

Resultaat, doen waar we goed in zijn en wat we leuk vinden, weinig administratie, happy partners en afnemers.

Tijdwinst door innovatie!
Website innovatie Demo beschikbaar in overleg.
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact voor het team is tijdwinst en veel belangrijker nog focus op doen waar ze goed in zijn, kwalitatieve leads realiseren. Het team is snel in staat data analyses te maken en kan real-time sturen. Daarnaast behandelen we online marketing en het inkopen van kliks zoals werken op de beurs, we ontsluiten alle data naar overzichtelijke schermen in kantoor om zo 24/7 in control te zijn.

Daarnaast is alles ook op de smartphone te bedienen, we hebben het bedrijf letterlijk in onze broekzak. Van kwaliteitsmanagement tot facturatie.

Wekelijks zetten we op een rij waar we tegen aan zijn gelopen en plannen we de nieuwe punten in bij de programmeurs, niks is te gek, eenmaal goed uitgedacht is alles te automatiseren namelijk.

De impact voor de afnemer is dat ze door slimmen feedback methoden in een paar klikken de campagnes mee kunnen optimaliseren en zo invloed hebben op de kwaliteit.

De innovatie voor de partners is dat ze direct inprikken op het primaire proces van Data Fanatics en maximale focus kunnen leggen op kwaliteit i.p.v. administratie.

Door deze zaken koppelen lopen we voorop in de markt en zijn we klaar voor onze volgende groeispurt.
Bijdrage aan een betere wereld Plezier in je werk stimuleert creativiteit, zelfontplooiing en doorontwikkeling. Door te doen wat je leuk vind zit je beter in je vel en lever je meer op voor ons als bedrijf en de maatschappij.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dit bestaat nog niet in onze markt, daarom hebben we het ook gebouwd ;)

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact