Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

DG Trading BV

Screwmagnet

Bedrijfsnaam DG Trading BV
KvK Nummer 60968257
Website www.screwmagnet.com
Beschrijving onderneming Groothandel in gereedschappen en toebehoren voor bouw en industrie.
Naam innovatie Screwmagnet
Beschrijving innovatie De Screwmagnet, een super sterke magneet die je aan je broekzak, riem of elke gewenste plek kan clippen. Een ideaal hulpmiddel voor tijdens het werk.

De Screwmagnet is een uitvinding van de oprichters van Qblades. Tijdens het werk in de bouw was het gebruik van een magneet super handig. Dit hebben zij verder uitgewerkt met als resultaat de “Screwmagnet”.

De Screwmagnet is voorzien van een ferriet magneet. Deze supersterke magneet heeft een draagkracht van 11,3kg. Een superhandig hulpmiddel om bijvoorbeeld schroeven aan te hangen. Of wat dacht je van verschillende bitjes wanneer je die steeds moet wisselen. Een schroevendraaier, een tang, een hamer, alles blijft eraan hangen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De Screwmagnet is een nieuw stuk gereedschap en is een "derde hand" voor elke klusser of professional.
Bijdrage aan een betere wereld De Screwmagnet zorgt ervoor dat ijzerwaren en gereedschappen minder snel kwijt raken.
Voor het product is geen stroom of brandstof nodig.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De Screwmagnet is geheel nieuw. Het merk/soortnaam is wereldwijd beschermd en modelrecht is verkregen in EU

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact