Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Create BV

Talentz

Bedrijfsnaam Create BV
KvK Nummer 70547637
Website www.create.nl
Beschrijving onderneming Create maakt met een team van gedreven professionals innovatieve online applicaties met impact. Create streeft ernaar applicaties te ontwikkelen die de wereld laten zien hoe dingen makkelijker en beter kunnen. Bij Create maken we applicaties voor klanten, maar ook ontwikkelen wij eigen producten.
Naam innovatie Talentz
Beschrijving innovatie Talentz is een stageplatform waar studenten op basis van persoonlijke eigenschappen en skills aan een organisatie worden gekoppeld die bij hen past. De student kan zich hierdoor optimaal ontwikkelen en het bedrijf maakt kennis met een passende student. Werkgevers kunnen gratis stagevacatures plaatsen op het platform.


Website innovatie alfa.talentz.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Momenteel gebeurt het vaak dat studenten en bedrijven niet goed op elkaar aansluiten tijdens een stage. Talentz focust zich op het matchen van eigenschappen en skills van de studenten en bedrijven. Hierdoor zal de bereidheid van zowel studenten als bedrijven toenemen om van de stageperiode een succes te maken. Talentz draagt hierdoor bij aan de groei en ontwikkeling van de studenten. Ook kunnen bedrijven op deze manier gemakkelijk kennis maken met young professionals uit Nederland.
Bijdrage aan een betere wereld Deze innovatie draagt bij aan een betere wereld, omdat Talentz scholieren helpt bij het maken van de juiste keuze voor hun toekomst. Als je gelukkig bent en plezier hebt in wat je doet komt de rest vanzelf.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Talentz is onderscheidend en origineel omdat wij één gratis platform aanbieden, waar MBO, HBO en werkgevers samenkomen. Talentz stelt zowel bedrijven als studenten in de gelegenheid om gratis gebruik te maken van het platform. Stagevacatures plaatsen is dan ook volledig gratis. Talentz maakt voor het matchen van de studenten aan de juiste werkgevers gebruik van een slim matchingsalgoritme.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact