Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Cool Industries BV

Smart Care

Bedrijfsnaam Cool Industries BV
KvK Nummer 62048384
Website www.cool-industries.nl
Beschrijving onderneming Cool Industries is leverancier van koeloplossingen voor klanten in de industrie en utiliteit. Door het brede producten pakket, flexibiliteit en innovativiteit zijn klanten gecharmeerd van de eenvoudige en kwalitatieve oplossingen die Cool Industries aanbiedt.
Naam innovatie Smart Care
Beschrijving innovatie Om meer productie uit het machinepark te halen is het noodzakelijk dat de betrouwbaarheid en energie efficiƫntie van het machine park "In Control" is. Cool Industries heeft een online IOT oplossing gemaakt die bijdraagt aan het verhogen van de productiviteit, het verlagen van de onderhoudskosten en het energiegebruik monitort. Deze IOT oplossing is in deze branche grensverleggend.
Website innovatie https://www.cool-industries.nl/innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact van deze innovatie is dat producerende bedrijven meer winst kunnen maken door lagere kosten en hogere productie opbrengsten. Daarnaast levert het ook een bijdrage aan de personeel problematiek van techneuten. bewezen is dat 80% van de werkzaamheden van techneuten is controleren wat goed is. Dat is met deze technologie niet meer nodig en kunnen ze worden ingezet om 'te sleutelen'
Bijdrage aan een betere wereld Door efficiƫnt met mens en middelen om te gaan wordt het milieu het minst belast en medewerkers worden ingezet op taken die het beste bij hun past. Hierdoor worden ze gelukkiger en kunnen groeien.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is grensverleggend omdat in traditionele koelwereld slechts componenten worden geleverd en een installateur of eindklant er een geheel van moet maken. Wij leveren nu een meer totaaloplossing die gericht is op de lifecycle van de koeltoren. De volgende stap is dat we cooling as a service gaan aanbieden waarbij wij als expert de gehele zorg wegnemen bij de klant.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact