Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

Consistence

Beschikbaarheid van Cryo-planing Scanning Electronen Microscopie voor iedereen

Bedrijfsnaam Consistence
KvK Nummer 72868384
Website www.consistence.nl
Beschrijving onderneming Geavanceerde microscopie beschikbaar voor alle bedrijven.
Naam innovatie Beschikbaarheid van Cryo-planing Scanning Electronen Microscopie voor iedereen.
Beschrijving innovatie Door een totaal andere marktbenadering en unieke combinatie van expertise en geavanceerde microscopische technieken kunnen wij nu iedere ondernemer helpen met microstructuurvragen tot op nano-niveau, terwijl dat eerst alleen met gerichte vragen heel specialistisch beschikbaar was bij Universiteiten.
Website innovatie https://consistence.nl/solutions/
Noodzaak en belang van deze innovatie Hierdoor kunnen bedrijven die zelf niet toereikende R&D faciliteiten of expertise hebben toch de structuur van hun product laten onderzoeken
Bijdrage aan een betere wereld Toegepast onderzoek kan nu efficiënter gedaan worden omdat wij de juiste probleemgerichte aanpak en de juiste instrumenten beschikbaar stellen. De klant hoeft niet zelf de kennis te hebben om de juiste expertise op te bouwen of bij Universiteiten e.d. te vinden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is verder geen microstructuuronderzoekslaboratorium in Nederland en misschien ook niet daarbuiten. Tot nu toe kon je alleen fragmentarisch her en der allerlei technieken gebruiken bij grote instellingen zoals universiteiten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact