Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

Colourful Lifestyle

Dalicious, pure indulgence - pure goodness

Bedrijfsnaam Colourful Lifestyle
KvK Nummer 70960399
Website www.dalicious.nl
Beschrijving onderneming Het is een eenmanszaak
Naam innovatie Dalicious, pure indulgence - pure goodness
Beschrijving innovatie Een verwennerij, in de vorm van een mini reep, gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een intense maar elegante smaak, smeuïge textuur . Ingrediënten: biologische dadels, zonnebloempit en specerijen. Smaken Crunchy Choco en Kaneel Kokos. Handgemaakt en verpakt in Amsterdam. Natuurlijk zonder toevoegingen van suikers, conserveringsmiddelen en vulstoffen. Niet nodig! Geschikt voor jong en oud. Als lekkernij bij de koffie / thee, na school, voor extra energie, als tussendoortje wanneer je zin hebt in iets echt lekkers.
Website innovatie www.dalicious.nl/winkel
Noodzaak en belang van deze innovatie Met Dalicious laten we zien dat een echt lekker tussendoortje gemaakt wordt uitsluitend natuurlijke en plantaardige ingrediënten, zonder onnodige en slechte toevoegingen. En dat een mini reep groot genoeg voor het ' mmmm ... lekker' gevoel. En geschikt voor kinderen en volwassenen.
Bijdrage aan een betere wereld De natuur geeft ons lekkere en goede ingrediënten die goed/voedzaam zijn voor geest en lichaam. Dit is belangrijk is voor onze gezondheid, energie, humeur en de natuur zelf. We laten zien met Dalicious dat genieten van lekker en goed eten bestaat uit natuurlijke ingrediënten zonder slechte en onnodige toevoegingen. Daarnaast is onze verpakking biologisch afbreekbaar.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dalicious onderscheidt zich door 1) haar grootte; een mini reep. Mini = maxi in dit geval, de ingrediënten zijn voedzaam en geven voldoende energie voor jong en oud. 2) De smaak is intens en elegant en de textuur is smeuïg, door het gebruik van uitgebalanceerde en kwalitatief goede ingrediënten. 3) De verpakking. Dalicious wordt individueel stijlvol verpakt, wat het het verwen-gevoel versterkt

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact