Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Collectief Onderhoud BV

Collectief Onderhoud Beheersysteem (COBS)

Bedrijfsnaam Collectief Onderhoud BV
KvK Nummer 52016226
Website www.collectief-onderhoud.nl
Beschrijving onderneming Collectief Onderhoud is een technisch beheerder voor gebouwen en woningen. Wij coördineren onderhoudswerkzaamheden en storingen van A tot Z en geven altijd adviezen ter verbetering. Hierbij zijn het zowel technische verbeteringen als procesverbeteringen.
Naam innovatie Collectief Onderhoud Beheersysteem (COBS)
Beschrijving innovatie Woningcorporaties zijn niet in control als het gaat om werkzaamheden in de woning van hun huurders.
Ze weten niet wie, wanneer, welke werkzaamheden uitvoert. Welke storingen en reparaties worden na tevredenheid van de bewoner uitgevoerd, achteraf krijgt men de rekening.

Uitvoerende partijen moeten zich aanmelden bij de huurder om de woning te kunnen betreden en de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Dit is tijdrovend en nog steeds staan de uitvoerende partijen regelmatig voor een dichte deur. Dit brengt weer de nodige kosten met zich mee.

Een bewoner wil snel en eenvoudig een storing melden en hiervoor een afspraak maken met de uitvoerende partij.

Ons nieuwe webbased systeem (COBS) brengt de gehele keten samen en coördineert geheel automatisch de meldingen, planning, tevredenheid melder en afhandeling waardoor de administratiekosten, de coördinatiekosten en de faalkosten worden geminimaliseerd en daarbij wordt de melder (bewoner/huurder) snel en adequaat geholpen.
Waardoor de klanttevredenheid enorm wordt verhoogd.

Doordat het gehele proces volledig geautomatiseerd is en alle communicatie automatisch wordt geregeld wordt de kwaliteit verhoogd en de kosten verlaagd.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Deze innovatie zorgt voor de communicatie in de gehele keten waardoor elke stakeholder altijd geïnformeerd wordt of realtime kan meekijken in het proces.
Storingen en onderhoud worden volledig geautomatiseerd gepland en gemonitored zodat wordt voldaan aan de KPI's en dus klanttevredenheid.

Woningcorporaties raken weer in controle en kunnen de financiën beter voorspellen.
Bijdrage aan een betere wereld Uitvoerende partijen blinken niet uit in het communiceren met opdrachtgevers. Doordat de communicatie onvoldoende is worden de faalkosten hoger.
Dit systeem communiceert automatisch en hierdoor wordt de klanttevredenheid verhoogd en de faalkosten verlaagd.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Doordat de gehele keten op dit systeem wordt aangesloten vindt de communicatie ook in de gehele keten plaats en is iedereen altijd op de hoogte.
Voordeel van ons systeem is dat elke partij in haar eigen systeem kan blijven werken, ons systeem communiceert met elk systeem.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact