Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Coachingspraktijk.com

Niets is wat het lijkt

Bedrijfsnaam Coachingspraktijk.com
KvK Nummer 17130935
Website coachingspraktijk.com
Beschrijving onderneming coachen en begeleiden van rouwprocessen op de werkvloer dmv een speciaal ontwikkelde training over de impact van rouwen bij verlies van een naaste.
Tevens loopbaanbegeleiding en het schrijven van rouwprotocollen
Naam innovatie Niets is wat het lijkt
Beschrijving innovatie Training ontwikkeld voor HR en leidinggevenden over de impact van rouwen bij verlies van een naaste of verlies van een collega. Wat gebeurt er in het brein en de impact op het fysieke gedeelte. Tevens onderbouwing van cijfers door verzuim. Wat kost het de samenleving.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door goed getrainde leidinggevende en HR kan het ziekteverzuim met 30 tot 40 teruggebracht worden. 25 %van de werknemers keert niet meer terug op de werkvloer na verlies van een partner!
Bijdrage aan een betere wereld De impact is dat je niet alleen werknemer helpt maar daarmee een heel gezin verder kunt redden. 25 % keert niet meer terug op de werkvloer na verlies van een gezinslid!
50% van alle vrouwen verdwijnt in de bijstand nadat hun partner is overleden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaat geen Training gericht op het bedrijfsleven en overheid wat de impact is van verlies van een naaste.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact