Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

CloudCuddle

CloudCuddle

Bedrijfsnaam CloudCuddle
KvK Nummer 65618696
Website www.cloudcuddle.com
Beschrijving onderneming CloudCuddle ontwikkelt en verkoopt bedtenten waarin gehandicapten 's nachts veilig kunnen slapen, waar ze ook maar heen zouden moeten. Op vakantie, weekend weg of ziekenhuis, kan allemaal een veilige slaapomgeving worden gemaakt met de CloudCuddle.
Naam innovatie CloudCuddle
Beschrijving innovatie CloudCuddle is een bedtent waarin gehandicapten 's nachts veilig kunnen slapen, waar ze ook maar heen zouden moeten. Op vakantie, weekend weg of ziekenhuis, kan allemaal een veilige slaapomgeving worden gemaakt met de CloudCuddle.
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=ieKdGlxK...
Noodzaak en belang van deze innovatie Probleemstelling
Gezinnen met een gehandicapt kind dat thuis in een bedbox slaapt, zijn enorm aan huis gebonden. Dit heeft veel impact op de mobiliteit van deze gezinnen en de mogelijkheden net als andere gezinnen deel te nemen aan de maatschappij.
Niet alleen omdat ze niet van huis kunnen, maar ook omdat het bijvoorbeeld vaak heel ingewikkeld is de zorg voor hun kind in hun eigen netwerk met anderen te delen; dan wel de zorg makkelijk en betaalbaar uit te besteden aan zorginstanties of individuele zorgprofessionals.
Genoemde beperkingen brengen oplopende stress met zich mee, zowel in de gezinnen zelf als bij alle bij deze gezinnen betrokken familieleden, vrienden, kennissen en overige mantelzorgers. Stress die vervolgens veelal leidt tot vervolgproblemen variërend van burn-out, uitval op het werk, financiële problemen, relatieproblemen echtscheidingen etc.

CloudCuddle oplossing
Een mobiele variant van de bedbox waarmee je overal een slaapomgeving kunt creëren die net zo veilig is als de bedbox die thuis staat.
Bijdrage aan een betere wereld CloudCuddle geeft gezinnen en mantelzorgers van gehandicapte kinderen en gehandicapte volwassenen een belangrijk stuk vrijheid terug om te kunnen participeren in de samenleving en heeft daarmee indirect een positieve effect op meerdere factoren die van invloed zijn op de kwaliteit van leven van alle betrokkenen (sociaal – emotioneel – financieel).
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Tot op heden was er geen product beschikbaar voor gezinnen met gehandicapte kinderen (in Nederland 120.000 van dit type gezinnen) waarmee deze gezinnen gemakkelijk van huis konden 's nachts door de veiligheid die de slaapomgeving nodig had. Het product was een gat in de markt om deze gezinnen verder te helpen, en heeft al veel impact gehad sinds wij ze vanaf medio 2017 zijn gaan verkopen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact