Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Chip it all

Chipitclean

Bedrijfsnaam Chip it all
KvK Nummer 67591485
Website https://chipitclean.nl/
Beschrijving onderneming Chip it all levert innovatieve Chips en web-based software. Om gegevens van werkzaamheden en producten traceerbaar te maken, zowel tijdens het bouwproces, als de exploitatiefase, kunnen onze chips gebruikt worden om producten circulair te maken. Onze chip kan hergebruik van producten mogelijk maken op element-, component- en materiaalniveau.
Naam innovatie Chipitclean
Beschrijving innovatie Digitale ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op, terwijl het gebruik van gebouwen en locaties een flexibelere invulling krijgt. Dagelijkse dienstverlening vraagt daarom om steeds meer efficiëntie, kwaliteit, betrokkenheid en maatwerk. Hiervoor heeft Chipitclean een uniek product ontwikkeld welke werkt met speciaal geprogrammeerde Chips die het mogelijk maken om op locatie de schoonmaak van real-time informatie te voorzien.
En het mooie van het systeem is dat de Chips te scannen zijn met een normale smartphone met NFC functie, extra investeringen in apparatuur is met het Chipitclean systeem niet nodig.
Het Chipitclean systeem is ontwikkelt in samenwerking met een gerenommeerd schoonmaakbedrijf met als doelstelling eenvoudigheid en gebruiksgemak, zodat de schoonmakers na het scannen van de Chip in één oogopslag ziet welke taken, meldingen of periodiek schoonmaak uitgevoerd moet worden.
Ook kan de schoonmaker met één druk op de knop de logboeken up-to-date houden of bestellingen plaatsen.
Elke Chip is gekoppeld aan het track & tracé systeem van Chipitclean waardoor leidinggevenden en opdrachtgevers via het portaal altijd real-time op de hoogte zijn van de voortgang van de schoonmaakwerkzaamheden.
Website innovatie https://chipitclean.nl/
Noodzaak en belang van deze innovatie Schoonmaakbedrijven kunnen op makkelijke, gebruikersvriendelijke manieren, digitaal schoonmaaktaken, documenten, bestellingen en logboeken beheren en delen via de chip naar mobiele apparaten. Werkprocessen worden digitaal vastgelegd wat zorgt voor verbeterde, operationele efficiëntie en transparantie richting de opdrachtgever.
Bijdrage aan een betere wereld Onze missie is om door op innovatief manier het Chipitclean systeem in te zetten de schoonmaakbranche te stimuleren op slimmer en beter te werken en voorspellingen te voorkomen om zo bij te dragen aan een beter milieu. Ook worden er via de bestelling module duurzame schoonmaakproducten gepromote.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de enige met een systeem dat gebruikt maakt van chips om op een gebruiksvriendelijk manier de schoonmaakwerkzaamheden volledig real time te volgen en managen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact