Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Change Consultant

AgileNav (Visueel navigeren door het Agile landschap)

Bedrijfsnaam Change Consultant
KvK Nummer 70545510
Website www.changeconsultant.nl
Beschrijving onderneming Change Consultant helpt bedrijven om toekomstbestendiger te worden. “Change is the only constant.” De wereld om ons heen verandert steeds sneller en bedrijven zullen mee moeten veranderen om relevant te blijven. Change Consultant helpt door een verandering in te zetten naar een wendbare organisatie. Change Consultant wil graag uitgebreide kennis, ervaring en tooling op dit vlak delen. Laat jouw organisatie en jouw collega’s nu inspireren én coachen richting een toekomstbestendige verandering.
Naam innovatie AgileNav (Visueel navigeren door het Agile landschap)
Beschrijving innovatie AgileNav (Agile Navigator) is een wegwijzer door het brede Agile landschap. De omvang van modellen, termen en achtergronden die Agile met zich mee brengt is voor veel mensen intimiderend. Het is vaak erg moeilijk om alles in zijn juiste context te zien en overzien. Hier biedt Agile Navigator een krachtige innovatie voor mobile devices (telefoon & tablet) én voor voice assistents (Alexa, Google Home, Siri).

AgileNav maakt in de app met een speelse visuele mindmap de context van ieder Agile onderwerp aantrekkelijk inzichtelijk. De visuele focus sluit sterk aan bij de manier waarop de nieuwe generatie kennis tot zich neemt. Dit in tegenstelling tot wikipedia-achtige lappen tekst.
Website innovatie www.agilenav.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie De toegankelijkheid van kennis over Agile is enorm toegenomen door deze innovatie. Gecentraliseerd en met een focus op snelle beschikbaarheid en een aantrekkelijke presentatie van kennis en context.
Bijdrage aan een betere wereld Agile werken is de toekomst. Niet alleen voor software producerende bedrijven maar het is een manier van werken/denken die kan helpen bij het oplossen van ieder complex probleem. Het realiseren van de verandering in denkwijze is niet eenvoudig. Mensen hebben behoefte aan concrete hulpmiddelen hierbij. AgileNav gaat er aan bijdragen dat mensen wendbaarder kunnen zijn in de nieuwe wereld waarin wij leven.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Marktonderzoek heeft aangetoond dat AgileNav de enige in zijn soort is. De manier van visueel kennis delen is nieuw en orgineel en sluit naadloos aan bij hoe mensen op de meest efficiente manier kennis tot zich nemen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact