Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

CargoSnap

CargoSnap

Bedrijfsnaam CargoSnap
KvK Nummer 68650779
Website www.cargosnap.com
Beschrijving onderneming CargoSnap (ook: Proof of Condition Solutions BV) is een startup met een missie. We willen de transport sector helpen alle voorkombare schade te laten verdwijnen.
Naam innovatie CargoSnap
Beschrijving innovatie CargoSnap helpt logistieke bedrijven: door het vastleggen van de staat van lading kunnen we beter vaststellen waar en wanneer schade ontstaat. Met die kennis kunnen supply chains de "root causes" oplossen en zo efficiƫnter en slimmer worden.
Vrijwel elke logistieke onderneming doet inspecties aan lading, CargoSnap maakt het super eenvoudig, gestructureerd en sneller.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Volgens Maersk (de grootste container liner ter wereld) is er jaarlijks sprake van $100B (!) aan verspilling in wereldwijde supply chains. Dat gaat van diefstal, schade, tot het over datum raken van spullen.
Door de transparantie en eerlijkheid van supply chains te verbeteren, zal er minder verspilling optreden van problemen met lading: CargoSnap wil in die positie een leidende rol spelen.
Bijdrage aan een betere wereld Minder transportschade is minder verspilling en minder her-produceren van beschadigde middelen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Onze klanten zijn echte fans geworden en vertellen ons dat ze op vele (en soms voor ons verrassende!) manieren effectiever kunnen werken dankzij CargoSnap. Er is geen gelijke oplossing voorhanden!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact