Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

BusGordijn

Gordijnen met ingenaaide magneten voor bussen/campers

Bedrijfsnaam BusGordijn
KvK Nummer 67724515
Website www.busgordijn.nl
Beschrijving onderneming BusGordijn: gordijnen met ingenaaide magneten op maat gemaakt voor Mercedes bussen/campers, met stof naar keuze en verduisterend. Geen gordijnrails of andere bevestiging nodig.
Naam innovatie Gordijnen met ingenaaide magneten voor bussen/campers
Beschrijving innovatie Door de ingenaaide magneten hoeft er niet meer geboord te worden in de (oldtimer) bus, er zijn geen gordijnrails meer nodig of andere bevestiging voor het ophangen van de gordijnen.
Website innovatie www.instagram.com/BusGordijn
Noodzaak en belang van deze innovatie Mensen met oldtimer bussen zijn zuinig op hun bus, ze willen niet graag boren in de bus, en dat is nu niet meer nodig. Het is een mannenwereld, ze weten na het verbouwen van de camper meestal niet zo goed wat ze aan moeten met de gordijnen (of de naaimachine). Er bestaat geen ander bedrijf dat gordijnen maakt met ingenaaide magneten, het is een simpele oplossing die tot nu toe nergens anders te verkrijgen is.
Bijdrage aan een betere wereld Helaas wordt het er geen betere wereld op. Mensen zijn blij dat ze het kunnen uitbesteden, hebben een betere nachtrust en er worden geen gaten geboord in oldtimers. Maar een betere wereld wordt het niet.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Heel nieuw en origineel. Er zijn geen vergelijkbare gordijnen op maat te koop met dit ophangsysteem. Je hebt isolatiemateriaal met zuignappen, maar dat is niet mooi en ook niet heel handig. BusGordijn is een stuk mooier omdat het in verschillende stoffen gemaakt kan worden en handiger omdat je de gordijnen supersnel kan ophangen en weghalen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact