Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Bumbal

Bumbal: Afspraken, planning, track & Trace.

Bedrijfsnaam Bumbal
KvK Nummer 53328175
Website www.bumbal.eu
Beschrijving onderneming Bumbal is een IT bedrijf dat zelf ontwikkelde, standaard transportsoftware aanbiedt in de cloud.
Naam innovatie Bumbal: Afspraken, planning, track & Trace.
Beschrijving innovatie Bumbal is eenvoudig te gebruiken transportsoftware (vanaf 1 voertuig) voor het (automatisch) maken van bezorg/service afspraken, (automatische) planning en track & trace. Bumbal is bij uitstek geschikt voor groothandels, retailers, e-tailers, productiebedrijven en service-organisaties met eigen voertuigen, buitendienst medewerkers en/of uitbesteed transport. Onder andere voor bezorging/bezoek waar een klant daadwerkelijk voor aanwezig moet zijn, denk bijvoorbeeld aan producten zoals (tuin-) meubels of witgoed of service-, installatie-, montagebezoeken.
Onze doelgroep bestaat met name uit MKB dienstverleners en verladers met een (beperkte) eigen vloot/medewerkers buitendienst (service monteurs, artsen, verpleegkundigen, deurwaarders etc). Logistiek is een belangrijk middel voor deze bedrijven voor hun bedrijfsvoering maar niet het doel.
Door gebruik te maken van state of the art technologie i.c.m. met een moderne en gebruiksvriendelijke interface zijn onze klanten in staat om hun logistieke proces te optimaliseren en te automatiseren. Hierbij kunnen zij de wensen van de eindklant(ontvanger) als uitgangspunt gebruiken bij het maken van een optimale planning. Bumbal start bij de wensen van de klant.
In 9 van 10 gevallen heeft Bumbal een koppeling met het EPR/kassa/webshop/WMS of andere systeem van de klant voor het ophalen van de te plannen activiteiten. Relevant informatie geeft Bumbal terug aan het gekoppelde systeem.
Website innovatie https://www.bumbal.eu/goos-horeca-over-b...
Noodzaak en belang van deze innovatie Door onze oplossing komt er state of the art technologie beschikbaar voor een enorme doelgroep waar deze technologie voorheen onbereikbaar voor was te duur en te complex.
Bumbal staat garant voor het elimineren van kilometerverspilling bij onze klanten en het besparen van tijd (reductie bel tijd voor het maken van klantafspraken tot 80%).
Bijdrage aan een betere wereld Elimineren kilometers verspilling:
• Minder kilometers
• Minder slijtage / onderhoud
• Dus minder voertuigen nodig
• Dus minder brandstof / minder uitstoot.
• Klant afspraken op maat dus minder no shows
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De combinatie van (automatische) planning software met (automatische) klant communicatie is uniek voor onze doelgroep.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact