Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

BrainCreators BV

BrainMatter

Bedrijfsnaam BrainCreators BV
KvK Nummer 66314542
Website www.braincreators.com
Beschrijving onderneming BrainCreators is een team van experts op het gebied van kunstmatige intelligentie. Wij bieden intelligente automatiseringsoplossingen voor grote bedrijven als VodafoneZiggo, Tata Steel en DHL. Onze oplossingen zijn gebaseerd op automatische interpretatie van tekst, beeld, geluid en data uit sensoren. Wij bieden onze klanten en partners ruim 25 jaar ervaring in ict en AI.
Naam innovatie BrainMatter
Beschrijving innovatie BrainMatter is een uniek platform voor het snel en schaalbaar uitrollen van oplossingen gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Het biedt kant en klare oplossingen voor industrie, logistiek, retail en afvalverwerking. Daarnaast is het mogelijk om snel maatwerk, of zelfs doe het zelf oplossingen te creeren.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Kunstmatige intelligentie verspreidt zich met ongekende snelheid in elk aspect van ons leven. Organisaties zijn bekend met het fenomeen en zoeken naar manieren om op de ontwikkeling in te haken. BrainMatter maakt brede inzet van AI techologie op korte termijn mogelijk voor elke organisatie.
Bijdrage aan een betere wereld BainMatter faciliteert de uitrol van oplossingen die 'waste' in processen tot een minimum beperkt. De implicaties zijn eindeloos, van medische diagnose en behandeling, openbare veiligheid en procesbeheersing tot afvalscheiding. Hoe sneller oplossingen worden uitgerold hoe beter. BrainMatter maakt het mogelijk.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De markt voor AI gebaseerde oplossingen is nog jong en beperkt zich tot geisoleerde proof of concepts. BrainMatter faciliteert de stap naar schaalbaarheid en maatwerk oplossingen voor grote organisaties die veel impact hebben. Er is nog geen vergelijkbaar platform in de markt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact