Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Bokscoaching

Zowel inhoudelijk boeiende dienstverlening als impactvolle organisatievorm die snel opschalen mogelijk maakt.

Bedrijfsnaam Bokscoaching
KvK Nummer 51804425
Website www.bokscoaching.nl
Beschrijving onderneming Trainings- en coachingsbureau met vechtsport als leerinterventie. Daarbij hebben we een licentieformule waarmee we bezig zijn om een landelijk netwerk uit te rollen.
Naam innovatie Zowel inhoudelijk boeiende dienstverlening als impactvolle organisatievorm die snel opschalen mogelijk maakt.
Beschrijving innovatie Bokscoaching helpt gedreven professionals het mooiste uit zichzelf en hun omgeving te halen. We gebruiken vechtsport als leerinterventie. Omdat het enorm aanslaat en onze online marketing zijn werk goed doet, zijn we gaan opschalen met een licentiemodel. Daardoor zit Bokscoaching nu op 5 plekken in Nederland en na de zomer verwachten we op 10 plaatsen te acteren. De visie is dat in 2022 Bokscoaching binnen een half uur rijden in heel Nederland beschikbaar is.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie 1 - De vaak theoretische trainings- en coachingswereld opschudden met wat dynamiek en actie
2- We coachen mensen die uitgeluld zijn met psychologen en therapeuten.
3 - Overal waar we komen dragen we ook bij aan vitaliteit en persoonlijk leiderschap

Bijdrage aan een betere wereld Inmiddels is duidelijk dat de problemen die we met ons hoofd veroorzaakt hebben, niet altijd met het hoofd kunnen worden opgelost. soms moet je juist stoppen met denken en in actie komen.

Door wat we doen dragen we bij aan gelukkiger werknemers en leiders, die daardoor blijere ouders en partners zijn als ze thuiskomen. Niks is zo impactvol als goed ouderschap!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel We zijn niet de enige, maar we de grootste (nu al!) en de meest actueel georganiseerde.

We creƫren niet 1 schip met veel matrozen onder een kapitein, maar een vloot van kapiteins op eigen schepen die Nederland gaan veroveren.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact