Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Blyck Leckerneyen

wereld vernieuwende babyvoeding in blik zonder toegevoegde zout, suiker en conserveermiddelen en niet gemodificeerd van licht afgekeurde producten

Bedrijfsnaam Blyck Leckerneyen
KvK Nummer 62792113
Website https://blyck.nl/
Beschrijving onderneming Produceren van kant en klaar maaltijden in blik.
Geen toevoegingen, geen smaakversterkers, geen conserveermiddel. Zout- en suikerarm.
Restproducten, door de inkopers van de Retail afgekeurd, verwerken tot baby en kindervoeding. Structuur van de voeding gaat mee met de ontwikkeling van het kind. Geheel natuurlijk met verschillende combinaties van groenten en fruit.
Naam innovatie Wereld vernieuwende babyvoeding in blik zonder toegevoegde zout, suiker en conserveermiddelen en niet gemodificeerd van licht afgekeurde producten
Beschrijving innovatie Van Nederlandse bodem, afgekeurde biologische en ecologische groenten en fruit, deze worden geschild en gekookt en door verschillende samenstellingen op smaak gemaakt. Suiker uit een wortel etc. De structuur gaat van gepureerd naar stukjes groenten om de eet ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Alles geconserveerd in blik, 250, 500 of 1000 gram. Zonder enige vorm van toevoegingen, ook niet mooi geformuleerd om zogenaamd gezond over te komen, maar puur. Als drukke ouder/verzorger, maak je een blikje open, even opwarmen en opdienen. Alle groenten en fruit herleidbaar naar de producent, lekkere smaken maar absoluut niet zoet. Uiteindelijk komt er een fabriek, geheel energie neutraal met enorm veel leuke plannen zoals de afsnijdsels van groenten die de voeding voor varkens wordt, deze dieren worden verzorgd door organisaties die mensen via de verzorging van dieren weer de maatschappij in helpen. Vanuit heel Nederland kunnen producenten die Skal gecertificeerd zijn hun groenten en fruit aanleveren die anders voor diervoeder of erger weggedaan wordt. Wij maken de recepten en waarborgen onze idealen, na de productie kunnen deze producten verhandeld worden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Nu al ondervinden we dat de grote spelers in Nederland die baby en kindervoeding maken niet gelukkig zijn met ons plan.
De partijen waar ik zaken mee doe, Food Impuls Heerenveen, Marqt Supermarkten en Jumbo Noord Nederland zijn razend enthousiast en zullen ook de verkoop en marketing begeleiden.
Bijdrage aan een betere wereld Wanneer het succes daar is, geen verspilling van groenten en fruit. Belangrijker voor mij is dat de baby`s en kinderen met deze producten geheel andere consumenten kunnen worden dan diegene die opgroeien met suiker en hun smaakontwikkeling daar ook zodanig door beïnvloed is dat zij producten kopen in winkels en supermarkten waarvan vast staat dat deze producten schadelijk zijn.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De grote van het verwerken van voedsel wat anders verspild wordt, en de wijze van conserveren is nieuw, een kant en klaar gerechtje voor een baby en kind precies zoals je als ouder zelf maakt als je tijd hebt is nieuw.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact