Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Bizcuit

Bizcuit

Bedrijfsnaam Bizcuit
KvK Nummer 68122853
Website www.bizcuit.nl
Beschrijving onderneming Bizcuit ('biz kit'), enables businesses to go digital
Naam innovatie Bizcuit
Beschrijving innovatie Bizcuit ('biz kit') biedt een one-stop shop app waarin ondernemers hun zaken kunnen regelen. Zaken zoals factureren, facturen betalen, bonnen scannen, documenten managen en bankrekeningen inzien. De boekhouding in een gekoppeld boekhoudpakket is automatisch op orde. Het app center binnen de Bizcuit app geeft ook derden de mogelijkheid om hun apps aan te bieden op het Bizcuit platform. Ook kunnen andere softwareleveranciers de diensten van Bizcuit toevoegen aan hun applicaties. Bijvoorbeeld betalen.
Website innovatie https://www.youtube.com/watch?v=cd05QvTQ...
Noodzaak en belang van deze innovatie Als FinTech heeft Bizcuit de kans om een grote impact op de financiele sector te hebben. Bizcuit is volledig gebouwd met PSD2 in het achterhoofd en omarmt alle voordelen van open banking. Met de vergunningsaanvraag bij DNB onder PSD2 is Bizcuit een absolute voorloper binnen de sector en biedt Bizcuit middels haar open API andere partijen binnen de sector de kans om hier van mee te profiteren. Bizcuit is volledig gericht op samenwerking om haar gebruikers maximaal te faciliteren. De impact op de maatschappij is ook groot aangezien Bizcuit zorgt voor een grote toename van gemak, efficiëntie en inzicht voor ZZP, MKB en accountants. Ondernemers kunnen hun bedrijfsvoering verbeteren door betere realtime inzichten en meer tijd voor ondernemen. Te bedenken dat meer dan 80% van de bedrijven in nood komt door het gebrek aan realtime financiële inzichten, kun je bedenken dat de impact erg groot is van Bizcuit.

Ook dragen we als gereguleerde betalingsinstelling bij aan het verbeteren van de hygiëne van het Nederlandse betaalverkeer (bijvoorbeeld door fraudemonitoring en het tegengaan van witwassen en terrorismefinanciering).
Bijdrage aan een betere wereld De Bizcuit app draagt op een aantal elementen bij aan een betere wereld:
- Minder papier(werk). Bizcuit is een app die het eenvoudig mogelijk maakt een volledig digitale financiële administratie te voeren in de cloud.
-Doordat Bizcuit cloudbased is draagt dit bij aan een realtime samenwerking tussen bank, ondernemer en accountant met als doel de ondernemer te kunnen ontzorgen. Doordat de ondernemer hierdoor vaak virtueel afstemt met zijn accountant maakt hij ook nog eens minder km's.
- Ook dragen we als gereguleerde betalingsinstelling bij aan het verbeteren van de hygiëne van het Nederlandse betaalverkeer (bijvoorbeeld door fraudemonitoring en het tegengaan van witwassen en terrorismefinanciering).
- Daarnaast is Bizcuit volledig transparant en onafhankelijk. De ondernemer bepaalt zelf altijd welke bank, accountant of software hij wil gebruiken via Bizcuit.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Bizcuit is een open platform waarop eigen diensten en diensten van derden worden aangeboden in 1 omgeving. De geïntegreerde innovatieve betaaldiensten maken de oplossing uniek. Met de komst van PSD2 in 2019 zullen er veel extra mogelijkheden beschikbaar komen. Denk aan makkelijk salarissen en belastingen betalen, cash flow prognoses en cash management. Ook volgt geïntegreerd cloud ERP. Allemaal in 1 app die de ondernemer centraal stelt om maximaal te kunnen ondernemen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact