Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

Biocare Products

Superbee Beewraps

Bedrijfsnaam Biocare Products
KvK Nummer 72658835
Website www.biocareproducts.nl
Beschrijving onderneming Importeur en distributeur van biologische cosmetica en duurzame producten voor het hele gezin.
Naam innovatie Superbee Beewraps
Beschrijving innovatie Een alternatief voor plastic zakjes, plastic folie en aluminium folie.

Verpak voedsel zoals een halve watermeloen, je lunch of leftovers met de Superbee Beewraps. Was deze na gebruik af met wat lauw warm water en een beetje ecologische zeep, laat het drogen en gebruik de Superbee Beewraps weer opnieuw.

Gaat bij dagelijks intensief gebruik minstens een jaar lang mee.

Verkrijgbaar in de maten
Small, Medium, Large & XL
www.biocareonline.nl
Website innovatie https://youtu.be/s2RIhv_XBu4
Noodzaak en belang van deze innovatie Impact voor de maatschappij:
Superbee Beewraps maakt de consument bewust van de hoeveelheid plastic die we gebruiken en vooral met wat voor gemak wij iedere dag plastic zakjes uit de lade pakken om broodjes of iets dergelijks mee te verpakken.

Door het hippe & trendy design van de biologisch katoenen doeken maakt dit het verpakken van voedingsmiddelen extra leuk.

Het moment dat iemand een Superbee Beewrap voor het eerst te zien krijg ontstaat er een blij gevoel. Een gevoel van "Wauw wat gaaf, hier zou iedereen mee moeten kennis maken"

Impact voor de sector:
Voor winkeliers zijn de Superbee Beewraps een absolute meerwaarde om deze toe te voegen aan het assortiment. De Beewraps zijn omzet verhogend omdat het een nieuw, innovatief, duurzaam product is in de winkel.
De consument is zich steeds meer bewust van wat plastic in het milieu teweegbrengt en is daardoor snel bereid een Superbee Beewrap te proberen waarna zij al snel overgaan tot aanschaf van andere maten en op die manier al het plastic en aluminium folie in huis verbannen.
Bijdrage aan een betere wereld Concreet gezegd zorgt Superbee Beewraps voor minder plastic in de wereld, zowel aan land als in zee. Het zal niemand op dit moment ontgaan dat dit heel belangrijk is. Afgelopen jaar wordt er via alle social media kanalen duidelijk gemaakt dat er in 2050 meer plastic dan vis in de zee is als wij met zijn allen op deze manier doorgaan met het produceren van plastic.
Door Superbee in diverse maten te gaan gebruiken reduceert dit al heel snel het verbruik van plastic.

Echter draagt de Superbee Beewraps nog op vele andere manier bij aan een betere wereld. Katoen dat "over" is en normaliter wordt weg gegooid, daar maakt Superbee haar katoenen Beewraps van. De overige katoenen stoffen worden vervaardigd van GOTS gecertificeerd biologisch katoen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Superbee Beewraps is een zeer origineel product daar er geen enkel ander product is wat zo gevouwen kan worden zoals aluminium folie. En dan is het ook nog eens herbruikbaar voor een jaar lang en de werking is antibacterieel door de bijenwas.

In 2017 nieuw op de markt gekomen, in de Benelux zijn we gestart met de verkoop in maart 2018.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact