Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Bed-Stay

Bed-Stay

Bedrijfsnaam Bed-Stay
KvK Nummer 66954223
Website www.bed-stay.com
Beschrijving onderneming Een van de meest efficiƫnte, innovatieve en comfortabele slaapoplossingen voor tijdelijke huisvesting van festivals, crew, evenementen en noodhulp.
Naam innovatie Bed-Stay
Beschrijving innovatie Slaapoplossing voor tijdelijk overnachten op festivals, evenementen en voor noodhulp. Kenmerkt zich door de compactheid tijdens transport en de eenvoud bij montage. Deze oplossing biedt zowel comfort als privacy voor de gebruiker middels de aanwezigheid van verduisterende gordijnen gemaakt van tentzeil of gebruikt reclamedoek. Ook wordt er gebruik gemaakt van gerecycled aluminium en plastic, hierdoor is Bed-Stay volledig circulair.
Website innovatie www.bed-stay.com
Noodzaak en belang van deze innovatie De vraag naar een eenvoudige doch comfortabele slaapoplossing die waar dan ook snel te plaatsen is is groot. Door de inzet van Bed-Stay kan worden voorzien in deze vraag, mede door efficiƫnte transportmogelijkheden en de eenvoud in montage. Voor montage heeft men geen gereedschap nodig. Tevens biedt het product Bed-Stay de mogelijkheid om lokaal geproduceerd te worden zonder verlies van duurzaamheid.
Bijdrage aan een betere wereld Door middel van gebruik van duurzame materialen maakt Bed-Stay het mogelijk om een volledig circulair product aan te bieden wat een levensduur heeft van minimaal 20 jaar.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen andere tijdelijke slaapoplossing die zo compact in transport is en een dusdanig comfort en privacy biedt. Tevens is er sprake van een Europees octrooi.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact