Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

BabyWatcher BV

Babywatcher voor thuis

Bedrijfsnaam BabyWatcher BV
KvK Nummer 57850739
Website mybabywatcher.com
Beschrijving onderneming Met de Babywatcher maak je zelf gemakkelijk en veilig echo’s, waar en wanneer je maar wilt. De Babywatcher is het eerste echotoestel ontworpen voor thuisgebruik door papa’s en mama’s. Je hoeft niet meer te fantaseren over wat je kleintje allemaal uitspookt, beleef het. Vergaap je aan gaapjes, handjes, voetjes, hikjes en schopjes! Geniet ervan, gewoon lekker thuis op de bank.
Naam innovatie Babywatcher voor thuis
Beschrijving innovatie In plaats van naar de verloskundige gaan voor extra (niet medische) pret-echo's maken wij het mogelijk dit thuis te doen: In je eigen omgeving, met familie en vrienden. Daarnaast krijg je meer voor je geld!
Website innovatie https://mybabywatcher.com/de-babywatcher...
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij verhuren een product maar verkopen een ervaring: In plaats van in een klinische omgeving met een onbekend persoon een echo maken, kun je dit gemakkelijk zelf thuis doen waar de hele familie bij kan zijn. Hierdoor creëren we een nieuw ritueel tijdens de zwangerschap. Zwangere vrouwen verbinden we met elkaar door de echo beelden gemakkelijk digitaal deelbaar te maken.
Bijdrage aan een betere wereld Door het te verhuren is het duurzaam: Het draagt bij aan een deel-economie. Na terugkomst maken wij het apparaat schoon en kan het naar de volgende klant. Het is een all-in-one pakket wat gedurende 3 tot 30 dagen gehuurd kan worden (en daarna nog verlengd kan worden).
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel We zijn 's werelds eerste bedrijf dat een medische toepassing naar de consumentenmarkt brengt. Iets waar over gedacht wordt dat het heel complex en lastig is blijkt eenvoudig en gemakkelijk. Iedereen kan een 2D echo thuis maken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact