Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

BOX-it-up

BOX-it-up - wij bezorgen opslagruimte

Bedrijfsnaam BOX-it-up
KvK Nummer 60734515
Website www.BOX-it-up.nl
Beschrijving onderneming Wij geloven dat mensen die op zoek zijn naar extra opslagruimte zo min mogelijk tijd en geld willen besteden aan het vinden en organiseren hiervan, maar het wél goed willen regelen. Wij helpen mensen aan extra opslagruimte en voelen ons opperbest wanneer we het hen daarin zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij bezorgen onze eigen ontwikkelde opslagBOXen voor de deur, klanten hoeven alleen maar in te laden en als zij klaar zijn halen wij de opslagBOXen op en plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte in Zwolle. Na afloop van de afgesproken periode bezorgen wij de opslagruimte weer naar het (nieuwe) adres waar klanten de BOXen kunnen uitladen.
Naam innovatie BOX-it-up - wij bezorgen opslagruimte
Beschrijving innovatie Onze speciaal ontwikkelde opslagBOXen;
Opslagruimte op maat en transport meteen geregeld!
Voor de klant is BOX-it-up de ideale oplossing omdat zij de spullen maar een keer hoeft in te laden en na de opslagperiode ook maar een keer bij de nieuwe woning hoeft uit te laden.
Via onze site bieden wij alle diensten waarbij wij makkelijk bereikbaar zijn voor aanvragen en bestellingen. De helft van de aanvragen worden omgezet in bestellingen waarbij onze grootste concurrentie bestaat uit de buren of familie.
Alles is in dienst van de klantervaring, bestellen gaat simpel. Onze volgende markt ligt bij woningbouwverenigingen, makelaars en aanbieders van financiële producten.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie BOX-it-up richt zich nu nog op de particuliere markt van tijdelijke opslag en verhuizingen.
Uit het CBS Jaarrapport 2017 OEV (Organisatie voor erkende verhuizers) blijkt dat de omzet voor verhuisvervoer gestegen is tot 550 mln. Jaarlijks vinden bijna 1,8 miljoen verhuizingen plaats in Nederland, hiervan wordt 70% in eigen beheer uitgevoerd. In Nederland zijn momenteel 300 opslaglocaties met in totaal 849.000 m2 ruimte die in totaal ongeveer € 160 miljoen omzet genereren. Per inwoner is 0,05m2 in gebruik. Ter vergelijking, in de USA is 0,85m2 opslagruimte per inwoners in gebruik.
Concepten, zoals BOX-it-up, die zowel tijdelijke opslagruimte bieden en deze bezorgen, zijn een welkome aanvulling in het speelveld tussen verhuizingen in eigen beheer en traditionele verhuurders van opslagruimte.
Bijdrage aan een betere wereld Gemakkelijker dan zelf transport en opslagruimte te zoeken en veel goedkoper dan een verhuisbedrijf.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het concept mobiele opslag vindt ook zijn oorsprong in de USA en is een waardevolle aanvulling voor klanten, met name wegens het bezorgen van de opslagruimte. BOX-it-up richt zich nu nog op de particuliere markt van tijdelijke opslag en verhuizingen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact