Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

Axual

Axual Platfom

Bedrijfsnaam Axual
KvK Nummer 64350622
Website www.axual.com
Beschrijving onderneming Axual ondersteunt data-driven organisaties om real-time te gaan werken dmv een real-time event-diven platform.
Naam innovatie Axual Platfom
Beschrijving innovatie De wereld digitaliseert snel & omvangrijk en data wordt de belangrijkste asset van bedrijven. Iedere digitale actie is een "event" en Axual heeft een streaming platform (obv Apache Kafka) ontwikkeld in opdracht van Rabobank Nederland waarmee deze events (data) in real-time door alle mogelijke systemen/applicaties/afdelingen/bedrijven gedeeld kunnen worden. Met dit platform wordt een enterprise een real-time enterprise.
Website innovatie https://vimeo.com/321224991
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze innovatie maakt het bv mogelijk dat er real-time interactie met klanten is. Andere toepassingen zijn real-time analytics van (big) data, real-time fraude detectie, sensor data processing in real-time, real-time ecosysteem integratie etc. etc.
Bijdrage aan een betere wereld Het platform maakt oa hergebruik van data mogelijk, real-time data uitwisselen kan oa. het gebruik van brandstoffen reduceren (denk aan logistieke sector & retail), het reduceert het risico op fraude, het leidt tot betere klantbediening, het kan de veiligheid verhogen (denk aan real-time sensordata van bv. waterstanden of real-time delen van data op vliegvelden)
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Ons platform is het 1e real-time event-driven streaming platform in Nederland.

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact