Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Aryzon 3D BV

Aryzon AR/MR Headsets

Bedrijfsnaam Aryzon 3D BV
KvK Nummer 70732914
Website www.aryzon.com
Beschrijving onderneming 's Werelds eerste kartonnen Augmented Reality Headset om de drempel te verlagen gebruik te maken van volumetrisch 3D AR. Daarnaast de ontwikkeling van software toepassingen op dit gebied.
Naam innovatie Aryzon AR/MR Headsets
Beschrijving innovatie Waar normaal de hardware duizenden euro's kosten, is met deze wereldprimeur de drempel sterk verlaagd voor paar tientjes gecombineerd met een eigen smartphone, niet te verwarren met Virtual Reality headsets waar tevens gebruik gemaakt wordt van de smartphone. 50% van de samenleving heeft een slecht ruimtelijk inzicht. Bij het overdragen van kennis, bijvoorbeeld in het onderwijs of in de medische wereld, wordt er gebruik gemaakt van 2D interfaces zoals tablet en computer-displays. Ongeacht een '3D' weergave van de inhoud, het blijft 2D. Vanuit de wetenschap is dan ook aangetoond dat juist het volumetrisch 3D weergeven van content iets is waar deze groep baat bij heeft op gebied van retentie. Daarom dan ook onze drie pijlers: Explore, Learn & Entertain.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Tevens door het toegankelijk maken van de technologie komen er nieuwe ideeën vanuit alle sectoren, ook de sector die anders hier geen invulling hadden gegeven dankzij de voormalig hoge drempel in aanschaf van de hardware. Voorbeelden waar het zeer nuttig is dat is bij onderwijs, trainingen en healthcare.
Bijdrage aan een betere wereld Door het toegankelijk te maken, kan iedereen met de technologie van volumetrisch 3D Augmented/Mixed Reality aan de slag en het vandaag de dag implementeren. Door het in de handen van velen te hebben, ontstaan er nog meer ideeën die aan allerlei problemen kunnen bijdragen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Aryzon was middels een Kickstarter-campagne formeel de eerste kartonnen Augmented Reality headset ter wereld, niet voor niets dat binnen 24 uur we al over de 100% funding heen zaten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact