Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

Aqwarana BV

Aqwaseat

Bedrijfsnaam Aqwarana BV
KvK Nummer 68338163
Website www.aqwarana.com
Beschrijving onderneming Life is cool at your Pool. Aqwarana ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve producten voor inground- opzet-steelframe- en andere zwembaden. Het eerste product van onze start-up is de AQWASEAT. Een op comfort en kwaliteit ontwikkelde stoel die aan de rand van ieder zwembad gehangen kan worden. Waar zwembadliefhebbers kunnen genieten van een comfortabel zit in het water.
Het bedrijf bestaat uit de vier founders. De combinatie van ieders kwaliteiten maakt dat we innovatieve producten ontwikkelen voor een snel groeiende markt van zwembadeigenaren. Niet alleen Nederland, maar de wereld is ons afzetgebied. Met aangestelde distributeurs voor De Malediven, Sri Lanka, Caribisch gebied en Midden en Zuid Amerika zijn we actief bezig om de markt te benaderen en de AQWASEAT in de markt te zetten. 2019 moet ons jaar worden.
Naam innovatie Aqwaseat
Beschrijving innovatie Een comfortabele recyclebare zwembadstoel die luxe en comfort uitstraalt. Voor vele soorten zwembaden te gebruiken. Niet op het water liggen en in de weg liggen van de zwemmers in het bad. Nee langs de rand van het bad kunnen chillen, een boekje lezen, wat drinken of toezicht houden op de spelende kinderen in het bad. Comfortabel zitten door een goed en ergonomische vorm gegeven stoel. Life is cool at your pool
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Een recyclebare stoel die meerdere jaren goed in het bad is te gebruiken. De eerste stoel in de wereld, die langs de rand van het bad gehangen kan worden. Praktisch, snel plaatsbaar en gemakkelijk op te bergen. Nu kunnen mensen zwemmen IN het zwembad en liggen of zitten OP het water door middel van opblaasbare luchtbedden en stoelen die veel ruimte innemen op het water waardoor zwemmen niet of nauwelijks meer kan. Nu prettig langs de rand kunnen zitten lost een groot deel van deze problemen op. Mensen maken dan ook veel meer gebruik van het bad dan nu mogelijk is.
Het blad Eurospapool heeft ons geroemd als innovatief idee voor de branche 2019
Bijdrage aan een betere wereld De stoel is van een zodanige kwaliteit dat deze meerjarig bruikbaar is. Luchtbedjes en luchtstoelen zijn vaak zodanig gemaakt dat ze maar 1 zwemseizoen meegaan en vervolgens weggegooid worden om in het nieuwe seizoen weer nieuwe luchtbedden en luchtstoelen te kopen. Dat is nu niet meer nodig door de kwaliteit van de AQWASEAT
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is wereldwijd geen zwembadstoel die zo praktisch langs de rand van het bad gehangen kan worden. Dit is onderzocht en nergens gevonden.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact