Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Alpha.One

Predictive Eyetracking

Bedrijfsnaam Alpha.One
KvK Nummer 63788918
Website www.alpha.one
Beschrijving onderneming Het is moeilijk om te begrijpen, laat staan voorspellen wat de drijfveren van mensen zijn. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mensen niet in staat zijn zelf aan te geven waar ze door gedreven worden.

Door de vooruitgang op het gebied van neurowetenschappen zijn er nieuwe manieren om deze inzichten wél te verkrijgen. Wij gebruiken daarbij Implicit Association Tests (IAT), eye-tracking, EEG en fMRI.

Alpha.One biedt neuromarketing onderzoek met als doel om betere designs, tv-commercials, advertenties en verpakkingen te maken. Wij doen dat door vragen over motivatie, emotie, perceptie en gedrag te beantwoorden.

Door met verzamelde data neural networks te trainen (artificial intelligence) kunnen wij deze inzichten nu al deels genereren zonder proefpersonen en met een hoge accuratesse. Denk hierbij bijvoorbeeld aan predictive eye-tracking.
Naam innovatie Predictive Eyetracking
Beschrijving innovatie Door met verzamelde data neural networks te trainen (artificial intelligence) kunnen wij deze inzichten nu al deels genereren zonder proefpersonen en met een hoge accuratesse. Denk hierbij voor nu aan predictive eye-tracking en in de toekomst ook bijvoorbeeld aan emoties.
Website innovatie www.expoze.io
Noodzaak en belang van deze innovatie Binnen de creatieve sector kan door deze innovatie eerder in het proces aan optimalisatie door middel van eyetracking gedaan worden. Minimaal 100x sneller en 100x goedkoper dan traditioneel eye-tracking onderzoek.
Bijdrage aan een betere wereld Betere media uitingen dragen bij aan efficiency, minder budget meer resultaat. Als we als mensheid vooruit willen moeten we dat met name in productiviteitsverbeteringen zoeken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Artificial Intelligence bestaat al lang maar de vooruitgang in de technologie hebben recent de brede toepassing ervan pas mogelijk gemaakt. Wij hebben nog weinig tot geen concurrentie op dit gebied en scoren erg hoog op een benchmark van MIT voor accuratesse van dit soort voorspellingen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact