Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Publieksprijs

Absolute Audio Labs BV

PYOUR Smart Audio O/S

Bedrijfsnaam Absolute Audio Labs BV
KvK Nummer 65125843
Website www.absoluteaudiolabs.com
Beschrijving onderneming Producent van audio software
Naam innovatie PYOUR Smart Audio O/S
Beschrijving innovatie PYOUR Smart Audio O/S is het enige open audio operating system in de wereld. Het is een soort Android voor koptelefoons, je kunt het gebruiken om allerlei nieuwe audiotoepassingen op audio apparaten te zetten en te gebruiken. PYOUR Audio is onderscheiden met een CES Innovations Award.
Website innovatie https://www.telegraaf.nl/tech/1540732/co...
Noodzaak en belang van deze innovatie Audio producten zoals koptelefoons, oordopjes etc. hebben vaak beperkte functies. Wij zorgen ervoor dat deze producten veel meer functies kunnen krijgen en/of geschikt worden voor bredere doelgroepen, zoals bijvoorbeeld slechthorenden. Dit is interessant voor audiofabrikanten, maar ook voor eindgebruikers. Een manier om te vergelijken is hoe Android en iOS de mobiele telefoon hebben veranderd.
Bijdrage aan een betere wereld Een voorbeeld zijn de slechthorenden. Volgens de WHO zijn dat er wereldwijd bijna 1 miljard. Ongeveer 5% daarvan heeft een hoortoestel. Door koptelefoons, oordopjes etc, waar steeds vaker ook microfoons in zitten, met een eenvoudige ingreep geschikt te maken voor slechthorenden komen goede oplossingen binnen bereik van veel meer mensen, ook in ontwikkelingslanden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel PYOUR Smart Audio is het eerste audio Operating System ter wereld dat open is voor audiofabrikanten en audio-ontwikkelaars. Op specifieke onderdelen is octrooi aangevraagd. De nieuwheid is ook bevestigd bij RVO subsidieaanvragen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact