Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Aardappelshop.nl

Aardappelen direct van de boer thuisbezorgd

Bedrijfsnaam Aardappelshop.nl
KvK Nummer 65644166
Website www.aardappelshop.nl
Beschrijving onderneming De aardappelen die u bij Aardappelshop.nl koopt komen rechtstreeks van de boer. Dit heeft als voordeel dat de aardappelen vrijwel direct van het land in de pan belanden. U ontvangt dan ook aardappelen van zeer hoge kwaliteit. Na de oogst worden de aardappelen in de beste omstandigheden bewaard zodat ze van uitstekende smaak en kwaliteit blijven. Daarnaast heeft aardappelshop een ruim aanbod in verschillende aardappelrassen.
Naam innovatie Aardappelen direct van de boer thuisbezorgd
Beschrijving innovatie Aardappelshop.nl geeft klanten de mogelijkheid om online aardappelen te bestellen. In Nederland zijn nog veel mensen fan van aardappelrassen als Bintje en Eigenheimer. Voor veel van hen zijn deze niet meer te verkrijgen, via aardappelshop.nl kan de klant de aardappelen gemakkelijk bestellen. Daarnaast wordt er door de groep 20-40 veel minder aardappelen gegeten. Aardappelshop hoopt door interessante content en het gemak van online bestellen deze groep weer in aanraking te brengen met aardappelen.
Website innovatie https://www.aardappelshop.nl/blog/aardap...
Noodzaak en belang van deze innovatie Een nieuwe markt aangeboord. Door de sector wordt er positief op gereageerd:

https://www.nieuweoogst.nu/nieuws/2018/06/22/tiener-verkoopt-online-aardappelen

https://www.boerderij.nl/Akkerbouw/Achtergrond/2018/9/Aardappel-als-cadeau-thuisbezorgd-332559E/
Bijdrage aan een betere wereld In Nederland worden steeds minder aardappelen gegeten. Via Aardappelshop wordt het makkelijker voor de klant om te ontdekken welke verschillende aardappelen er zijn, maar ook heel gemakkelijk om te bestellen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Klanten in heel Nederland, Belgiƫ en Duitsland kunnen online aardappelen bestellen van eigen teelt. De aardappelen zijn direct afkomstig van de boer.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact