Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

4online BV

THE BLACKBEARD - CROWD Cookware

Bedrijfsnaam 4online BV
KvK Nummer 58496300
Website www.crowdcookware.com
Beschrijving onderneming Putting the good in goods.

Online handelsbedrijf.

www.4onlinegroup.com
Naam innovatie THE BLACKBEARD - CROWD Cookware
Beschrijving innovatie 4online heeft met THE BLACKBEARD een volgende generatie kookpannen op de markt gezet onder de naam CROWD Cookware. Het ontwerp en de productie van deze pannen zijn via crowdfunding tot stand gekomen. Met CROWD Cookware hebben we A-kwaliteit pannen rechtstreeks bij de mensen thuis gebracht voor een haarscherpe prijs. Dit hebben we kunnen doen doordat we rechtstreeks vanuit de fabriek uitgeleverd hebben aan onze klanten. Hoe we dit hebben gedaan is te zien in de volgende 2 campagnes die we succesvol hebben gedraaid:

Campagne 1:
https://www.kickstarter.com/projects/crowdcookware/the-blackbeard-the-essential-nonstick-nonscratch-f?ref=nav_search&result=project&term=crowd%20cookware

Campagne 2:
https://www.kickstarter.com/projects/crowdcookware/blackbeard-cookware-set-chef-grade-nonstick-and-no?ref=nav_search&result=project&term=crowd%20cookware

Met deze campagnes hebben we in ruim 2 maanden EUR 650.000 opgehaald.
Campagne 1 is al helemaal uitgeleverd en we zitten in het proces om campagne 2 te produceren en uit te leveren.

We zijn ook al bezig om ons volgende product te gaan lanceren net voor de zomervakantie!
Website innovatie https://www.kickstarter.com/projects/cro...
Noodzaak en belang van deze innovatie Door alle schakels te elimineren in het verkoopproces en rechtstreeks te leveren vanuit onze leverancier kunnen we een hele goede prijs aanbieden, rechtstreeks aan de consument.

De pannen zijn voorzien van een antiaanbaklaag, de manier waarop deze is gemaakt is speciaal. Het staal is namelijk eerst uit ge√ętst, waarna de antiaanbaklaag in de inkepingen is gegoten. de toplaat bestaat nog steeds uit roestvrijstaal, waardoor je een laag creeert die niet krast. Als je met je mes over de bodem gaat blijft de antiaanbaklaag intact.
Bijdrage aan een betere wereld Duurzamer product.
De antiaanbaklaag komt zo niet in je eten terecht - gezonder.
Juiste prijs / kwaliteit verhouding.
Samengesteld en geproduceerd door de "crowd"
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De combinatie van het gebruik van crowdfunding - gebruik van techniek om de antiaanbaklaag duurzamer te maken - prijs/kwaliteit verhouding - rechtstreeks vanuit de fabriek leveren bij de mensen thuis zorgt voor de vernieuwing en originaliteit.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact