Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

webwinkelfacturen.nl

Koppelen van je (web)winkel aan je boekhouding

Bedrijfsnaam webwinkelfacturen.nl
KvK Nummer 34118277
Website https://www.webwinkelfacturen.nl
Beschrijving onderneming webwinkelfacturen.nl is een start-up met 100% niche focus op het automatisch koppelen van verkoopsystemen met de boekhouding. Dit gebeurt via een eigen cloud dienst die de API van de webwinkel of kassa verbindt met de API van het boekhoudsysteem van de verkoper.

Doordat er veel verschillende verkoopsystemen zijn en nog meer verschillende boekhoudpakketten, heeft webwinkelfacturen.nl een eigen platform ontwikkeld waarmee nu al ±200 verschillende type koppelingen geleverd kunnen worden.
Naam innovatie Koppelen van je (web)winkel aan je boekhouding
Beschrijving innovatie Er bestaan vele, prachtige webwinkel, boekhoud- en facturatiesystemen. Maar hoe krijg je van iedere webwinkelbestelling een factuur in je boekhouding / factuursysteem? Zonder je bestellingen over te tikken? Ons platform koppelt webwinkels aan boekhoud,- facturatie systemen. Je hoeft de koppeling alleen maar aan te zetten. Activatie in 5 minuten.

De koppeling zorgt ervoor dat er automatisch een verkooptransactie of factuur aangemaakt wordt in het boekhoudsysteem bij verkoop in de (web)winkel. Inclusief verwerking van BTW, verzendkosten en kortingen. Stop dubbele data invoer en bespaar net als andere (web)winkeliers veel tijd, met minder fouten ... minder (boekhoud)werk aan de winkel !

Door het succes van het koppelen met de webwinkels, zijn we sinds 2017 ook begonnen met het koppelen van kassa's aan de boekhouding. Met deze koppelingen worden de kassa-verkopen automatisch geregistreerd in het online boekhoudsysteem. Dit kan op individueel bon-nivo, of op dagomzet nivo. Bij Retail kunnen producten en voorraad ook automatisch gesynchroniseerd worden.
Website innovatie https://www.winkelboekhouding.nl/
Noodzaak en belang van deze innovatie De ondernemer (webwinkelier, retailer of restaurant houder) dient de verkoop informatie in haar/zijn boekhouding in te voeren. Een gemiddelde schatting is dat dit ±3 minuten per verkoop aan tijd kost.

Onze innovatie heeft momenteel bijna 4 miljoen transacties doorgezet, en dus een tijdsbesparing van ±200.000 uur opgeleverd. In de (web)winkel markt, waar marges soms laag zijn, is dit een zeer welkome besparing.

Wij zijn trots op het MKB en hopen dat onze tijdsbesparing een steentje bijdraagt aan de winstgevendheid en succes van het MKB in onze economie.
Bijdrage aan een betere wereld Wij hopen dat ondernemers de tijd die zij besparen met de koppeling door niet meer te hoeven overtypen, goed besteden.

De koppeling voorkomt daarnaast fouten en maakt het mogelijk dat ondernemers met minder stress hun BTW aangifte kunnen doen.

Tot slot, digitale facturen besparen papier en als zodanig ontlasten ze het milieu.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het concept van data doorzetten tussen systemen is uiteraard niet nieuw. Wat de innovatie origineel maakt is:
* dat we slim gebruik maken van de nieuwe ontwikkeling dat webwinkelsystemen en online boekhoudsystemen steeds opener worden mbt het delen van data
* dat de koppeling laagdrempeling is zowel qua activatie, als prijsmodel
* dat iedere koppeling haar eigen dashboard heeft waar eventuele foute bestellingen en tips vermeld worden (vb btw op verzend- en betaalkosten)

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact