Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

vPlan - Most Wanted Software

vPlan

Screenshot VPlan

Bedrijfsnaam vPlan - Most Wanted Software
KvK Nummer 64674681
Website www.vplan.nl
Beschrijving onderneming Most Wanted is een startup uit het oosten van Nederland. Wij ontwikkelen SaaS-applicaties (Software as a Service) met oog voor ontwerp en gebruikersgemak. Generiek denken. Simpliciteit boven complexiteit.

Onze applicaties ondersteunen bedrijfsprocessen en werkwijzen van (MKB) bedrijven. In onze applicatie staat de gebruiker centraal.

vPlan is het eerste product van Most Wanted.
Naam innovatie vPlan
Beschrijving innovatie vPlan is een tool ter ondersteuning van jouw planning van werkzaamheden. vPlan biedt krachtige visualisaties en veel flexibiliteit. vPlan geeft je inzichten om de juiste keuzes te maken. Keuzes, die naast de hulp van vPlan, ook door eigen kennis van het bedrijf, bedrijfsprocessen en bedrijfscultuur gemaakt dienen te worden. Met vPlan bieden we een oplossing, maar blijf nadenken!
Website innovatie www.vplan.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Bij vPlan zijn we ervan overtuigd dat onze oplossing je helpt om je resources duurzamer in te zetten, je orders en projecten sneller kunt plannen en kunt sturen op belangrijke knelpunten. Met als gevolg tijdwinst, minder kosten, minder fouten, meer plezier in je werk.
Bijdrage aan een betere wereld We bouwen een product dat teams helpt productiever te zijn. We zorgen ervoor dat teams hierdoor beter kunnen focussen. We zorgen voor meer inzicht en rust op de werkvloer. Dit draagt bij de sfeer en (werk)plezier.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Onze oplossing is zeer geschikt voor het MKB, zowel in Nederland, maar ook voor organisaties over de grens. Het kent veel functionaliteiten, wat je mag verwachten van een planningsoplossing, waaronder capaciteit, faseringen, statussen en doorlooptijden.

vPlan is te integreren met bestaande software, hierdoor is dubbele invoer verleden tijd. vPlan is snel op te starten en kent lage opstartkosten. vPlan is volledig webbased en verkrijgbaar in abbonementsvorm (SaaS).

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact