Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

e-office BV

BAAS (Bots-As-A-Service)

Schematische weergave van de flow van BAAS (Bots-As-A-Service)

Bedrijfsnaam e-office BV
KvK Nummer 30134449
Website http://www.e-office.com
Beschrijving onderneming Wil je als organisatie of als medewerker goed om kunnen gaan met een steeds complexere wereld, dan biedt e-office je nieuwe manieren van werken en samenwerken. Concreet én innovatief, met een moderne mobiele werkplek als basis. Aangevuld met slimme business apps, toepassingen van Artificial Intelligence, beveiliging, training en werkafspraken.
Naam innovatie BAAS (Bots-As-A-Service)
Beschrijving innovatie

publiceer je slimme chatbot in een paar stappen, in een paar minuten
baas staat voor ‘Bots as a Service’ en is HET platform waarmee je op een laagdrempelige manier kennismaakt met artificial intelligence (AI). Alle routinematige vragen kun je zelf eenvoudig in je eigen chatbot verwerken. In een aantal simpele stappen train je je eigen bot en daarmee je nieuwe digitale collega.

smalltalk
Hoe hard de technologie ook gaat, het ontwikkelen (en trainen) van een bot kan zeer arbeidsintensief zijn. Naast inhoudelijke antwoorden moet de bot namelijk ook ‘testvragen’ kunnen pareren. Bijvoorbeeld: “hoe laat is het”, “waar kom je vandaan” of “wil je met mij daten”. Deze testvragen noemen wij “smalltalk” en zij vormen een cruciaal onderdeel van iedere moderne chatbot. Wij hebben “smalltalk” alvast voor je geïntegreerd in baas waardoor je een headstart hebt en vandaag al een zeer volwassen chatbot aan (interne) klanten kunt bieden. Daarnaast zullen wij zeer regelmatig het onderdeel “smalltalk” updaten zodat je chatbot steeds slimmer wordt.
Website innovatie http://www.baas.team
Noodzaak en belang van deze innovatie Met BAAS maken wij een uiterst innovatieve techniek betaalbaar voor het MKB, ongeacht de sector.
Bijdrage aan een betere wereld BAAS is uniek door de laagdrempeligheid van het platform. Door de - veelal duurdere - applicatie toegankelijk te maken is een ieder in staat zijn/haar klanten of medewerkers beter te bedienen. Zeker in een tijd waar schaarste aan personeel heerst een welkome oplossing is gebleken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Bots zijn niet persé nieuw. Echter de propositie rondom BAAS richt zich er juist op dat de techniek heel erg laagdrempelig is ingestoken. Iedereen met kennis van Word/Excel is in staat een zelflerende chatbot te produceren.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact