Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

e-BOB

Onbeperkt en elektrisch

Bedrijfsnaam e-BOB
KvK Nummer 71515755
Website www.e-bob.nl
Beschrijving onderneming Onbeperkt rijlessen en 100% elektrisch rijdende rijschool en instructeursopleiding
Naam innovatie onbeperkt en elektrisch
Beschrijving innovatie Zie beschrijving onderneming.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact als iedere rijschool onbeperkt lessen zouden aanbieden, zouden veel rijscholen failliet gaan. Alleen de betere, of de financieel onafhankelijke, zouden blijven bestaan. Dit resulteert in een eerlijke concurrentie en een veiliger verkeer op de Nederlandse wegen. Want de cursisten blijven langer lessen, want het kost toch niets extra’s.
In al mijn jaren dat ik dit werk doe hoor ik het CBR niets anders doen dan klagen over dat de kwaliteit van de rijscholen verschrikkelijk slecht is. Dit komt als ik uit mijn ervaring mag spreken alleen maar doordat er snel geld te verdienen is maar geen tot slecht werk geleverd wordt.
Door onbeperkt lessen voor een vast bedrag in te stellen moet je als ondernemer en aanbieder van de lessen wel kwalitatief goede lessen aanbieden anders snijd je jezelf in de vingers met het idee.
Bijdrage aan een betere wereld Per leerling wordt er minstens 1800km gereden tijdens zijn/haar opleiding. Doe dit keer 48 in een jaar en dat weer keer 40 jaar werken en dat keer al de instructeurs die rondrijden, dat zijn heel wat uitlaatgassen en verontreinigingen. Ik doe dit op 100% zonne-energie.. dus geen uitstoot.. dus een veel schonere lucht.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Geen andere rijschool is er nog mee begonnen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact