Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Ziber

Ziber Education

Bedrijfsnaam Ziber
KvK Nummer 37088655
Website http://edu.ziber.nl
Beschrijving onderneming Ziber is een democratisch georganiseerd bedrijf en ontwikkeld met een team van 11 mensen een communicatieplatform voor het primair onderwijs (van 0 tot 13).
Naam innovatie Ziber Education
Beschrijving innovatie Een communicatieplatform voor onderwijs bestaande uit apps, websites, tv-schermen, nieuwsbrieven en meer om de communicatie tussen school, ouders en kinderen leuker en dynamischer te maken. Zo is iedereen op een positieve manier betrokken bij de ontwikkeling van het kind!
Website innovatie http://edu.ziber.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Het onderwijs verandert. Ouders willen op allerlei manieren geïnformeerd en betrokken worden bij de ontwikkeling van hun kind. Via Ziber Education kan de school eenvoudig op allerlei manieren contact onderhouden met de ouders, waardoor de ontwikkeling van het kind transparant is en ook buiten school verder gaat.
Bijdrage aan een betere wereld Met Ziber Education wordt de ouder actief en op een proactieve manier betrokken bij de ontwikkeling van het kind!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Ziber Education is een uniek en compleet communicatieplatform voor scholen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact