Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Widenhorn BV

PROfirst Automatische 3D STEP Converter voor Plaatbewerking

PROfirst Automatische 3D STEP Converter voor Plaatbewerking

Bedrijfsnaam Widenhorn BV
KvK Nummer 24484705
Website www.widenhorn.nl
Beschrijving onderneming Totaalleverancier van CADCAM, Calculatie, Laseroptieken, Snijonderdelen, Gereedschappen en Lasersystemen voor Plaatbewerking
Naam innovatie PROfirst Automatische 3D STEP Converter voor Plaatbewerking
Beschrijving innovatie PROfirst heeft een eigen automatische 3D STEP converter voor Plaatbewerking ontwikkeld. Deze unieke module is zowel stand-alone als in combinatie met CADCAM of Calculatie van PROfirst aan te schaffen. De software maakt gebruik van belangrijke instellingen die klantspecifiek kunnen worden gedaan, zoals materiaal typen, matrijzen voor de kantbank en k-factoren. Vervolgens genereert de software automatisch juiste uitslagen op basis van een STEP bestand. De radius wordt aangepast, zodat deze altijd goed is. Dit kan zowel automatisch voor meerdere mono-delen, maar ook een complete samenstelling kan automatisch worden verwerkt, waarbij alle delen apart worden opgeslagen. Alle gegevens worden in de tekening gezet en als dit bijvoorbeeld gecalculeerd moet worden door de PROfirst Calculatie software voor een offerte, dan worden alle bewerkingen automatisch meegenomen. Kanten, boren, tappen en verzinken worden automatisch herkent uit het STEP model.
Website innovatie http://www.widenhorn.nl/PROfirst_3D_CAD_...
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze unieke module is toepasbaar voor werkelijk ieder Plaatbewerkingsbedrijf van eenmanszaak tot multinational vanwege de uitstekende prijs en gebruiksvriendelijkheid. Vanaf het begin van 2017 hebben we zowel bij nieuwe als bestaande klanten deze module geleverd. De bestaande PROfirst klanten die het getest hebben, hebben het allemaal direct gekocht na de testperiode. Sommige bedrijven waren in het bezit van een 3D CAD systeem, maar zo razendsnel als de PROfirst 3D STEP Converter alles correct verwerkt kan niets tegenop. Door de innovatieve manier van alle 3D bestanden verwerken, kan ieder bedrijf direct besparen. Zeker met een terugverdientijd van enkele dagen tot weken. De werkvoorbereidingstijd wordt in veel gevallen met 80% verkort!
Bijdrage aan een betere wereld De innovatie zorgt voor tijdsbesparing en uiteindelijk voor een betere materiaalindeling, zodat meer producten uit materiaal gehaald kunnen worden. Daarnaast worden fouten uitgesloten, waardoor niet onnodig producten opnieuw gemaakt moeten worden met alle kosten die dit met zich meebrengt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestonden al behoorlijk wat 3D pakketten, maar veelal gericht op engineering. Deze zijn niet alleen niet heel gebruiksvriendelijk maar ook duur. Toeleveringsbedrijven willen enkel zo snel mogelijk 3D bestanden goed omzetten, zonder daar tijd aan kwijt te zijn. In vergelijking met traditionele systemen is PROfirst 3D STEP converter een enorme verademing. Iedereen die ervaring heeft met 3D systemen en deze innovatie oplossing ziet, schaft dit aan.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact