Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

White Lioness technologies BV

Packhunt.io

Packhunt.io

Bedrijfsnaam White Lioness technologies BV
KvK Nummer 67723179
Website http://www.white-lioness.com
Beschrijving onderneming White Lioness technologies B.V. is opgericht in 2013 door Jeroen Coenders en Anke Rolvink met als doel om een radicaal nieuw platform voor parametrisch ontwerpen voor de bouw te ontwikkelen. Dit platform is Packhunt.io gaan heten. Na bijna 5 jaar wordt dit platform niet alleen in de bouw toegepast, maar in vele industrieën en ondersteunt White Lioness technologies bedrijven van start-ups tot grote multinationals bij het ontwikkelen van nieuwe digitale concepten voor sales, product configuratie, online- en instore customer experience en digitale productie op basis van Packhunt.io.
Naam innovatie Packhunt.io
Beschrijving innovatie Packhunt.io is een uniek volgend generatie platform waar ‘Digital Twins’ mee kunnen worden gebouwd van fysieke producten: alle kennis rond een product kan worden gemodelleerd in dit platform waarna de kennis kan worden verrijkt, bijvoorbeeld door sensor input uit de fysieke versie van het product, en worden ontsloten bijvoorbeeld door 3D visualisatie en 3D configuratie voor sales processen online, in de winkel of beiden: omnichannel. Omdat in de Digital Twin echte kennis aanwezig is, kunnen ook direct produceerbare producten gegenereerd worden, iets wat essentieel is bij nieuwe digital fabrication technieken, zoals 3D printing en CNC.
Website innovatie http://www.packhunt.io
Noodzaak en belang van deze innovatie Packhunt.io wordt niet in 1 sector gebruikt, maar er wordt samengewerkt in vele verschillende sectoren: eyewear, sportswear, medical products, jewellery, fashion, bouw, surveying, engineering en smart manufacturing. In deze sectoren helpt White Lioness technologies de innovatie aan te jagen door de opstap naar het gebruik van geavanceerde digitale middelen te verkleinen.
Startups kunnen zich bijvoorbeeld beter richten op de ontwikkeling van een hoog kwalitatief product en het vinden van hun fit met een markt dan zich ook nog te moeten richten op het managen van een software development team. Dit maakt de kans op succesvolle start-ups in Nederland groter en de investering kleiner.
Grotere partijen kunnen meer ‘business agile’ worden doordat ze sneller en tegen lagere kosten kunnen innoveren met nieuwe producten. Binnen enkele uren kan een nieuw product online gelanceerd worden en getest op de markt waardoor het ‘lean’ mantra van ‘fail early’ bereikt kan worden tegen lage investering en laag risico.
Packhunt.io en White Lioness technologies werken samen met vele innovatieve start-ups en scale-ups, bijvoorbeeld op het gebied van medische innovatie, 3D concrete printing, innovatieve custom-fit sportswear, perfect passende eyewear en lingerie, 3D printing op kleine schaal en grote schaal (bv. 3D beton printen en 3D printen van fietsbruggen).
Bijdrage aan een betere wereld Packhunt.io draagt niet alleen bij aan betere business, maar ook aan een betere wereld. Via het platform worden vele nieuwe concepten ontwikkelt zoals beter passende producten (dus een hoge mate van tevredenheid en minder retour/verspil) en ontsloten naar de eindgebruiker (personalisatie). 3D printing op grote en kleine schaal draagt bij aan een duurzame toekomst omdat alleen dat materiaal geprint hoeft te worden dat echt nodig is voor het product. Hiernaast dragen we bij aan de maatschappij door onze medische innovaties, welke we gedeeltelijk pro deo uitvoeren. We doen bijvoorbeeld een case voor een perfect passende 3D printed beschermingsbril voor een 10 jarige jongen met een gezichts- en oogafwijking die tijdens de karatelessen van zijn ouders beschermd moet blijven.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Packhunt.io is uniek in de wereld. Er is geen ander platform dat werkelijk parametrisch ontwerpen via de cloud schaalbaar online aanbiedt. Ook de combinatie tussen onze front-end en back-end, en de combinatie met sensor input is uniek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact