Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Visualitys

Quadrum - hét multifunctioneel display systeem

Displays gemaakt met Quadrum

Bedrijfsnaam Visualitys
KvK Nummer 67284094
Website www.quadrum.nl
Beschrijving onderneming Visualitys heeft zich ontwikkeld tot een full service partner voor business communicatie en evenementen. Wij hebben een passie voor het vinden van creatieve en innovatieve oplossingen voor onze klanten. Service en klantgerichtheid zijn altijd in onze gedachten.

Onze diensten zijn gegroepeerd in:
• Quadrum®, hét multifunctioneel display systeem
• Grafisch ontwerp
• Digitale Producties

​Visualitys is bedreven in wat wij noemen “sales enablement”:
we zijn begaan met de activiteiten van onze klanten en zijn daardoor in staat om betekenisvolle tools te ontwerpen en produceren voor sales en marketing doeleinden.
Naam innovatie Quadrum - hét multifunctioneel display systeem
Beschrijving innovatie Het multifunctionele display system Quadrum® is gemaakt van vouwbare kubussen in verschillende hoogtematen. Beursstands, decorwanden, presentaties, tentoonstellingen. Een bouwsysteem waarbij de enige beperking de ruimte is waar u zich bevindt. Door het gebruik van LED-licht-units, foto- en logopanelen, vitrines en kleurstellingen is Quadrum® naar eigen wens te personaliseren.

Quadrum® is:
- Uniek
- Brandvertragend
- Sterk
- Licht in gewicht
- Snel te bouwen
- Klein in opslag en transport
- Ook in verhuur verkrijgbaar

Quadrum® is gemaakt van brandvertragend en recyclebaar polyprop en is uitermate geschikt om in huisstijlkleur te printen. Logo’s, fotopanelen en/of infopanels worden getoond d.m.v. uitwisselbare panelen in diverse formaten.

Bent u op zoek naar vernieuwing in de manier waarop u zowel intern als extern visueel communiceert, dan biedt Quadrum® vele flexibele mogelijkheden.

Website innovatie https://www.facebook.com/Visualitys/
Noodzaak en belang van deze innovatie Vernieuwend: beurzen en congressen worden heel obligaat voorzien van rolbanners en afgerokte statafels. Quadrum biedt een nieuwe kijk op visuele communicatie: de flexibele en modulaire karakteristieken maken personal branding mogelijk en, door verhuur, kostenbesparend.
Bijdrage aan een betere wereld Quadrum® is gemaakt van brandvertragend en recyclebaar polyprop. De herbruikbaarheid is groot, waardoor een investering langere termijn afgeschreven kan worden of door verhuur talloze keren ingezet kan worden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Kubussen worden regelmatig gebruikt als promotie-item. Quadrum bestaat uit vouwbare kubussen en biedt daardoor een laag transport- en opslagvolume. De manier waarop de kubussen met elkaar verbonden zijn biedt een stevige en unieke constructie.
Het basismateriaal zijn witte kubussen. Het materiaal is in elke gewenste kleur of visual te beprinten en door de inzet van uitwisselbare logo- en/of fotopanelen wordt corporate branding gegarandeerd.

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact