Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Virtual Reality Learning Lab

Masterclass: 'Virtual Reality in het onderwijs'

Masterclass: 'Virtual Reality in het onderwijs'

Bedrijfsnaam Virtual Reality Learning Lab
KvK Nummer 56241089
Website www.vrlearninglab.nl
Beschrijving onderneming Het Virtual Reality Learning Lab helpt scholen, bedrijven en andere organisaties die effectief Virtual en Augmented Reality technieken willen inzetten voor hun onderwijs en training.
Naam innovatie Masterclass: 'Virtual Reality in het onderwijs'
Beschrijving innovatie Deze masterclass is een tweedaagse training waarin deelnemers een theoretisch kader leren waarmee ze bepalen waarom Virtual Reality een meerwaarde kan zijn voor hun onderwijs en training. Ze leren wat er al beschikbaar is, hoe ze zelf content kunnen maken en passen alle kennis toe in een concrete onderwijsinnovatie.

Deze cursus is gebaseerd op het PhD-onderzoek dat Robin de Lange doet aan de Universiteit Leiden.
Website innovatie http://vrlearninglab.nl/virtual-reality-...
Noodzaak en belang van deze innovatie Veel mensen zien mogelijkheden voor Virtual Reality in het onderwijs. Wij bieden de kennis aan organisaties om deze technieken effectief in te zetten.
Bijdrage aan een betere wereld Virtual en Augmented Reality kunnen ons helpen de wereld een beetje beter te begrijpen, maar alleen als we het goed inzetten. Wij leveren daar onze bijdrage aan.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn zover we weten de enige organisatie met een echt verdiepende cursus rond Virtual Reality in het onderwijs.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact